Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko jaaaaaaaa

juz mam dosyc! co za psychol!

Polecane posty

Gość to tylko jaaaaaaaa

spotykam sie z facetem od jakichs 2 miesiecy. Od paru dni mu juz cos odbija, jak mu pisalam, ze nie spotkamy się np jutro bo nie wyrobię się z pracą itp to ten strzela fochy, przyjeżdża, wpycha sie do mieszkania i sprawdza kąty czy nikogo nie ma:/ jak mu nie odpisalam 20min na sms bo byłam zajęta to od razu 120 połączeń bo pewnie jestem z kimś !! Na gg to samo jak nie odpisałam mu dosłownie 10 s to pisał, że milcze i nie mam o czym z nim gadac:/ pokłóciliśmy się bo mam dosyć sprawdzania mojego telefonu bez mojej wiedzy i szperania po kryjomu w mojej torebce! dzisiaj znow po awanturze, ze nie odpisalam znów przyjechal bez zapowiedzi i WEPCHNĄŁ mi się do domu sprawdzając każdy kąt :/ i nie chciał wyjść jak mu mówiłam, że mam nie mam ochoty z nim gadać i zaraz muszę wyjść. teraz pisze mi i dzwoni najebany, ze idzie sie zabic i ze to ja sie do tego przyczyniłam:/ze jak jechal autem to chcial sie wbic pod ciezarowke ale zadna nie jechała:/ i ze to ja mu pomogłam podjac decyzje o tym!! no co za chłop!! juz mam dosc :o sorry za bledy jestem wkurzona....

wytlumacz mu grzecznie ze nie zyczysz sobie jego wizyt - a jak nie pozmoze zglos to na policje

Gość a to ciekawe naprawde
Nie psychol tylko psychopata, poczytaj o tym w necie, i najlepiej zerwij z nim znajomosc jak najszybciej!

Gość uppodnosze!
up

Gość mmkkmmkk
jak najszybciej skończ z nim bo jakis nienormalny. Oby ci się udało

Gość to tylko jaaaaaaaa
ok przepraszam - psychopata martwie się trochę bo wyłączył telefon i niby poszedł do parku... :/ nie wiem co mam myśleć.

Gość przestan sie tym przejmowac bo
i tobie widze ze na psyche wsiada,olej go a nie jeszcze dzwonisz!jak sie zabije to jego sprawa,ale ze jest tchórzem i woli molestowanie psychiczne tak sie odezwie jutro.

Gość Skoro planuje
samobójstwo z powodu, tego że nie możesz się z nim spotkać, to tym bardziej zapragnie się zabić w momencie kiedy z nim zerwiesz, także tak czy owak jesteś od niego uzależniona. Mogę tylko współczuć. Trafiłaś nieszczęśliwym trafem losu na nieodpowiedniego mężczyznę. :-(

Gość to tylko jaaaaaaaa
dzięki Wam postaram się to olać bo tez mi się wydaje, że jutro się odezwie, ale ja go nie chce znać. nie zwiążę się z kimś takim..

Gość M.jtn
He jak moj eks psychiczny ktory 10 razy sie zabijal-ignoruj albo policja,radze nr zmienic

Gość maartikka
UCIEKAJ OD TAKIEGO CZŁOWIEKA PÓKI MOŻESZ. ODETNIJ SIĘ CAŁKOWICIE ZANIM ZMIENI TWOJE ŻYCIE W KOSZMAR

ludzi zagubienie zeruja na strachu "wspoluzaleznionych";/ za czyjes samobojstwo - nawet w tak skrajnych przypadkach jak rodzica czy partnera - niekt poza nim samym nie odpowieda - nawet jesli dana osoba zostawia 100 listow w kt nas oskarza to jest tylko ich wybor - sa zaslepienie checia "zemsty"/nie radza sobie z uczcuciami - wiec osoba z pwodu kt targaja sie na wlasne zycie (czasem z sukcesem) stanowi tylko wymowke a nie powod - warto o tym pamietac ! odpwiedamay tylko za wlasne czyny autorko radze zerwanie raz i radyklanie - najlepiej w fomir listu/smsa/maila tak zebys mogla miec "dowod" bo kolejnym krokiem bedzie zgloszenie sprawy an policje...