Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

mam dosc moich rodzicow

Polecane posty

mam 21 lat studiuje dziennie i nie wytrzymuje z matka.. dla niej wiecznie nic nie robie tylko leze a prawda taka jest ze w tym domu praktycznie sprzatam ja... nikt tego nie docenia . powiedzialam jej dzis w nerwach ze od dzis zobaczy co to zanczy nic nie robic...ze nawet placem nie rusze, talerza jednego nie umyje mam dosc nie wytrzymuje juz ... gdyby nie to ze to ostatni rok studiow rzucialbym szkole poszla do pracy i wyprowadzila sie z tego domu wariatow przysiegam ze nie tkne palcem

Gość smutna104
tez tak mam i tez najchetniej poszlabym z domu ale sama sobie nie poradze studiujac dziennie i pracujac bo ciezkie mam studia;/

to jest straszne robisz cos starasz sie a ona ci w oczy powie ze ty nic nie robisz... zerwo jakiejkolwiek wdziecznosci .

Gość ech..................
Ja tu opisywałem swój przypadek... nie chce mi się 2 gi raz. W skrócie piekiełko w domu brat naj naj naj. Spłacili za niego kredyty koło 160 tyś itd. Ja zawsze zapierdzielałem w domu na gospodarze, woziłem ojca na wódkę, a na końcu jeszcze głupi byłem bo odjebałem sobie pokój coś koło 14 tyś włożyłem. To że nic nie robię to norma była:) Mimo że szkoła zrobiona, ugotowane, zapalone w piecu, wszystko co chcieli z kompa, gospodara obrobiona, auta umyte itd itd. No to źle bo talerze nie umyte albo inne rzeczy. Tak to już jest. Potem prawie wyniosłem się z domu pracując po całej polsce. A od jutra nie wracam wcale do domu jadę na 2 gi koniec polski. Mam dość narzekania jaki to jestem zły niedobry. A nawet na studia mi kasy nie dali. A pretensje bo na dzienne nie poszedłem. Już raz przechodziłem technikum poza miejscem zamieszkania. Tylko jakoś zapomnieli pieniędzy dawać czasem na bilet miesięczny nawet........... Stare dzieje aleluja i do przodu. Gdybym dziś miał jeszcze raz decydować. To sam bym sie do domu dziecka zapisał. Bo chcieli mnie oddać ale nie oddali. Przynajmniej miał bym więcej niż dostałem :)