Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszony ...

Ukradłem samochód rodzicom. Nic się nie stało ale się trzęse.

Polecane posty

Gość Wystraszony ...

Dzisia po godz. 22:00 ukradłem samochód mojej mamy i wyjechałem poza miasto do koleżanki. Pojeździliśmy troche, ona musiała wracać. Wróciłem pod dom ok 00:30 odstawiłem samochód w to samo miejscem, podrzuciłem kluczyki. Rodzice się nie kapneli i nie wiedzą, raczej się nie zorientują. Co sądzicie? Ja jestem nadal przerazony tym co zrobiłem ...

Gość Wystraszony ...
dodam że mam niecałem 16 lat ..

Gość Wystraszony ...
Nie skończyłem na latarni, ładnie jeździłem w sumie po pozamiejskich terenach (czyt. wsiach) ..

Gość FrenzApol
jak za drugim razem weźmiesz auto to bedzie lepiej nie pękaj mały

Gość oj młody
No fajnie, rób tak dalej. Mój syn w tajemnicy kupił sobie auto, spowodował wypadek, oczywiście prawa jazdy nie miał, nic go to nie nauczyło, złapali go drugi raz w aucie i teraz pójdzie siedzieć, bo mu pierwsze zawiasy odwieszą. Chcesz tak samo? Chciałeś dziewczynie zaimponować? Nie wiem czy warto. Oby to prowokacja była co napisałeś czy tam napisałaś.

Gość Wystraszony ...
Czyli myślicie że nie powinienem się bać? Ogólnie jestem troche samotny i w sumie pierwszy raz w życiu coś takiego zrobiłem. Ogólnie się ciesze ..

Gość Wystraszony ...
Nie to nie jest prowokacja.

Gość Adamo...
ukradłeś czy pożyczyłeś to auto ? bo to jest zasadnicza różnica

Dobrze że jesteś przerażony. To oznacza że zastanawiasz się, co by przeżywali rodzice jakbyś się rozbił i leżał np. całą noc nieprzytomny w rowie i np. zabił koleżankę. Trzęsiesz się, bo się boisz. To dobrze bo zrobiłeś coś nieodpowiedzialnego.

Gość sorry, ale...
"ukradłeś czy pożyczyłeś to auto ? bo to jest zasadnicza różnica" w swietle prawa nie ma roznicy, wziecie bez wiedzy i zgody jest kradzieza (kiedys bylo inaczej, ale prawo na szczescie sie zmienilo)