Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorąca 30 - stka

gdzie można poznać fajnych facetów?

Polecane posty

Gość gorąca 30 - stka

mam 30 lat i od jakiegoś czasu jestem sama. gdzie kobieta w moim wieku może poznać fajnego faceta? najlepiej równolatka bądź starszego do siebie. nie chodzi o sam seks... chciałabym czegoś więcej, np. kino, kolacja a potem dluugi seks :)

Gość gorąca 30 - stka
może ma ktoś pomysł? bo ja najwidoczniej mało kreatywna jestem...

Gość klaudynka. .
Napewno nie tu, w złym miejscu szukasz kochana.

Gość gorąca 30 - stka
nie napisałam tego z zamiarem szukania właśnie tu... tu poszukuje porad gdzie szukać :D

Gość JennySlodka
Tajemnica, a skad jestes?

Gość gorąca 30 - stka
tajemnica_on - oj tam, oj tam. n aten rok mogę przymknąć oko :D

Gość klaudynka. .
Wiesz...to zależy w jakiej miejscowości mieszkasz,jakie tam są możliwości. Idź np do klubu, na dyskotekę itp.

Gość No nie mogę....
na Sympatii, np. mój tam jest, co sprawia, że powinnam go rzucić :/ a opis ma tak dopracowany, że zasługuje na high-five: w twarz, krzesłem... ale jest niesamowicie pociągający, inteligentny i niebanalny, może którejś z Was uda się do ujarzmić ;>

Gość gorąca 30 - stka
nigdy nie spotkałam w kinie samotnego faceta... albo jest z dziewczyną albo z kolegami :(

Gość klaudynka. .
W kinie raczej nie,na dysce łatwiej, tylko Ci porządni to sami nie podejdą, jedynie tacy co patrzą tylko by zaliczyć. Ale zdarzają sie wyjątki ;)

Gość JennySlodka
Ja z Niemiec, myslalam ze Ty tez, przez Twoja stopke :-P

stopka jest po niemiecku, żebym nie zaśmiał się na śmierć :) w Niemczech bywam jednak często, ale niestety przejazdem więc nic z tego nie będzie. Ogólnie tam chyba kobietom ciężko, bo jest zażarta, frontalna walka o najlepszych facetów, nie tak jak w Polsce że księżniczki czekają aż ktoś do nich raczy podbić. niemniej powodzenia życzę :)

Gość No nie mogę....
W Polsce księżniczki czekają, w Niemczech nie mogą się opędzić od atrakcyjnych mężczyzn - ale Niemców.

Gość klaudynka. .
tajemnica_on czyli sugerujesz że w Niemczech to kobiety biegają za facetami , a u nas odwrotnie ?

chyba miałaś na myśli Turków :D Zadbany Niemiec idzie na disco i może wybierać jak w ulęgałkach. Tam kobiety wywalczyły sobie prawo do podrywania i tak to się wszystko ukształtowało.

klaudynka- dokładnie tak. Oczywiście na półnagą kobietę zawsze ktoś się będzie zasadzał, aczkolwiek ci najbardziej sensowni faceci w DE są podrywani wszędzie i z każdej strony. jak jest w Polsce to chyba nie musze mówić :) jej książęca mość zasiądzie przy stole i jak żaden podrywacz nie podejdzie w ciągu 15 minut, to ona idzie obrażona do domu.

Gość klaudynka. .
jej książęca mość zasiądzie przy stole i jak żaden podrywacz nie podejdzie w ciągu 15 minut, to ona idzie obrażona do domu. ha ha ha....dobre :) No ale po mojemu to facet powinien biegać za kobietą a nie na odwrót.

bo leń jesteś :P skoro ci pasuje taka sytuacja, to nie miej też pretensji kiedy maż każe ci gotować i sprzątać. albo równouprawnienie, albo tradycja.

Gość klaudynka. .
Nie jestem leniem :) Ale kobieta która wręcz ugania się za facetami to dla mnie nie jest prawdziwa kobieta,jak to sie mówi, facet to myśliwy :) Kobieta moze dać jakis znak że facet jej sie podoba, czemu nie. Ale nie uganiać sie za nim.Ładna kobieta,znająca swoją wartośc nie lata za facetami.

Gość klaudynka. .
Może i mam dziwny pogląd na te sprawy, ale każdy ma prawo wyrazić swoją opinię .

To raczej mój pogląd jest dziwny, a Twój powszechny. Ale to się powoli zmienia, w końcu chętnie przyjmujemy obyczaje z zachodu. Każda kobieta robi jak chce, uważam tylko, że jak sama się nie postarała, to nie ma prawa potem narzekać, że wszyscy fajni już zajęci, a jej brzydka koleżanka ma faceta, który na nią nie zasługuje. Kiedyś w knajpce usłyszałem rozmowę dwóch kobiet ze stolika obok, coś tam mówiły o jakiejś imprezie i jedna (wyraźnie wkurzona) rzuciła tekstem "no i widzisz ja siadłam wtedy na ławce, a żaden z nich nawet nie raczył mnie poderwać" :D

Gość klaudynka. .
No Ty tez masz w pewnym sensie rację. Faceci też lubia być zdobywani, ale jak tak sobie znów myślę,że jak kobieta będzię jakos się narzucać mężczyźnie to znów zyska miano łatwej i latawicy, Pewnie to zależy tez na jakiego mężczyznę trafi i w jaki sposób go zaczepi.

Gość klaudynka. .
A ta kobieta z knajpki, to naprawdę jakaś księżniczka zauroczona swoją osobą :)

Gość chcesz wiedzieć?
a dla mnie facet którego trzeba podrywać jest ciulowaty.nie wierzę zę w związku nagle będzie mężczyzną

ta z knajpki była naprawdę ładna, no ale bez przesady :) dobrze, że siedziałem tyłem do niej bo od razu miałem śmiechawę przez 5 minut. a przedmówczyni ma poglądy typowo muzłumańskie :) najlepiej przebierz się za ninja i czekaj aż ktoś cię kupi za kilka wielbłądów :D

Gość klaudynka. .
To wszystko zalezy od sytuacji i sposobu poderwania, tak myślę. Facet niesmiały , to nie zaraz ciulowaty.

Gość klaudynka. .
a przedmówczyni ma poglądy typowo muzłumańskie najlepiej przebierz się za ninja i czekaj aż ktoś cię kupi za kilka wielbłądów zabawne i ciekawe porównanie :)

Gość polecam zajrzeć tutaj
www.showup.tv/pp/Miszczu