Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o matko bosko

Miesięczne niemowlę pobite i zgwałcone!

Polecane posty

" majka598235 To całe onionforum już dawno nie istnieje - zablokowane przez NSA. Macie dowód na to, że TOR wcale nie jest anonimowy skoro potrafili to zrobić..." Co za brednie:P.Nawet jakby to zlikwidowano to nie ma nic do tego czy jest anonimowy:P.

ej ale to niezle koles obliczyl :D wyszlo że jedno dziecko rocznie przynosi mu 1 mln euro zysku:D:D:D: aha i nie chodzilo o "udostępnianie" dzieciaka bogatym pedofilom tylko o prace fizyczne wlasnie jakies szaliki czy dlugopisy?:D jakza dlugopis zlozony dostaje sie 1 grosza to pomyslcie ile musialoby takie dziecko tych dlugopisow zlozyc i w jakim tempie:D:D:D::D koleś by musiał je szuflą przez okno prosto na podstawiane ciezarówki przerzucać:D:D::D pojebany ten tor , a pisza tam dokladnie takie same rzeczy jak tu na kafe, tylko na kafe zostanie skasowane np "planuje spalic wszstkich zydow" albo "wlasnie zgwalcilem córke" etc. tylko tam tkaie topiki sa kontynuowane. ale moge sie zalozyć że to są pułpaki.

Gość majka598235
Nie brednie tylko poczytaj - zablokowali słynne onion forum już dawno.

Gość majka598235
TOR sam w sobie jest świetny, a te wszystkie teksty to policja wypisywała żeby skompromitować tę sieć w czasach gdy nie mogli jej kontrolować - podane wyżej screeny są sprzed 2 lat🖐️

" majka598235 Nie brednie tylko poczytaj - zablokowali słynne onion forum już dawno." Właśnie że brednie:P.Bo nie chodziło o to czy zablokowali ale co blokowanie ma do anonimowości:P.Ale widać za mały rozumek aby zrozumieć o czym pisałem:P.

I po co epatujecie tym tematem? Wszystko rozkraczecie na drobne tymi waszymi dziobami. Święte oburzenie? Takie rzeczy działy się i dziać się będą a gawiedź taka jak wy popyszczy i zapomni. Po co strzępić języka?

Gość majka598235
Nie ma anonimowości skoro policja i służby pozakładały swoje serwery TOR i kontrolują przepływ danych w wystarczającym stopniu żeby kogoś zidentyfikować jak chcą lub przynajmniej ustalić gdzie stoi dane forum...

Gość majka598235
Czyli mam rację🖐️

Masakra. Biedne dzieciatko. Natomiast za kara śmierci nie jestem. Co by to dało?? Pare minut i po sprawie. Większa kara dla niego było by dożywocie.

Gość taki tam facet nic specjalnego
to się w pale nie mieści...

plus taki ze dziecko nie ebdzie nic z tego pamiętało! gorzej jakby mialo np 5 lat... a tak to jesli nie spotkało dziecka żadne trwałę uszkodzenie nieodrwacalne to wyjdzie z tego i nic nie będzie pamiętało i najlepiej zeby sie nei dowiedzialo nigdy;)

Gość asdfghjhjhgf
co za roznica czy dziecko jest miesieczne czy 7 letnie? :/ to dziecko jesli przezyje i tak nie bedzie nic pamietalo w przeciwienstwie do starszych dzieci

Gość kara smierci?
żartujecie chyba. Za dobrze by gnoj miał. Niech idzie na dożywocie, już tam mu doopsko przeorają. Tam sie odpowiednio takimi zajmują. Poczytajcie sobie... odplaciłby sto razy za to co zrobił.

Gość no nie wiem czy dobrze
ja bym proponowała karę w postaci krzesła elektrycznego ale takiego które nie zabija... niech go wytelepie z 3 min. i... z powrotem do celi i powtórka raz w tygodniu i tak przez 10 lat :) co wy na to? srałby pod siebie po miesiącu...

Gość mieszkanka Gravesend
Proszę podpiszcie petycje domagającą sie dozywotniego wiezienia dla tych zwyrodnialcow ( jego rodziców) ktorzy przebywają na wolnosci, wypuszczeni za kaucją. My, mieszkancy Gravesend robimy co w naszej mocy... Link do petycji.. to tylko 30 sekund.. dziekuje wszystkimz góry http://www.gopetition.com/petitions/life-sentence-no-chance-of-parole-for-the-person-s-res.html

Nie mogę ;((( Właśnie spojrzałam na zdjęcie mojego Synka gdy miał 3 tygodnie, a które mam przed sobą... Matko Święta... Nie zabić, po co ? Niech CIERPI, TORTUROWAĆ CHUJA, UCIĄĆ MU KUTASA, zrobić coś co będzie go bolało i na koniec zadać taki ból i doprowadzić do powolnej śmierci. Zajebany SKURWIEL.

Albo jeszcze inaczej, powinni mu ucinać części ciała- palce, codziennie po jednym, ręce, nogi . Kurwa mać... Chodzą na wolności ???!!! Ktoś powinien ich ZAPIERDOLIĆ.

Gość HEHEEHEHEHE
ja jak słyszę o takich przypadkach jestem za samosądem!!!!!!!!!!!!

" 11:08 [zgłoś do usunięcia] majka598235 Nie ma anonimowości skoro policja i służby pozakładały swoje serwery TOR i kontrolują przepływ danych w wystarczającym stopniu żeby kogoś zidentyfikować jak chcą lub przynajmniej ustalić gdzie stoi dane forum..." Ale ja nie widzę tu żadnej korelacji:P.Do tego nie masz dowodów:P.

Gość //Ramona
Gdy mój synek był tak mały, to ja w domu myslałam któredy dojachac wozkiem do parku- biorac pod uwage dziury w chodniku. Bo nie chciałam zeby nim zatrzesło, to KOSZMAR. Gdzie była matka dziecka?!!! Nie mogła nie wiedziec ze ten facet jest TAKIM CZYMŚ!!! Bo to nie jest człowiek.

Gość HEHEEHEHEHE
Sądy są finansowane przez podatników a ja nie zgadzam sie aby moje pieniądze szły na proces rządam samosądu! Niech wszyscy którzy chcą dopadną ścierwo i zrobią z nim co uważają ...

Dlatego zawsze byłam, jestem i będę za karą śmierci... W Malezji z miejsca tortury i śmierć, bo żadnej gadki. Tam się dostaje karę śmierci za sprzedaż narkotyków. Nawet za wyrzucenie gumy do żucia na chodnik jest kara i ludzie żyją w czystym i bezpiecznym kraju. Tylko ktoś za ustanawianie tego prawa musi się wziąć!

Gość lkanjbvfgh
az zaniemówiłam. Za takie coś kara śmierci i to w najgorszych męczarniach powinna być pokazana w telewizji żeby innym się odechciało takich rzeczy robić bo by wiedzieli co ich za to czeka.

Gość HEHEEHEHEHE
Ja nie jestem za karą śmierci bo kara śmierci to przpustka do wolności dla prawdziwych przstępców. Na śmierć byliby skazywani niewinni w wyższym stopniu niż teraz dlatego że nigdy nie mieliby szans na dowiedzenie swej niewinności. Byłoby mnogo od kozłów ofiarnych.

Gość HEHEEHEHEHE
A ja bym nie chciała żeby to pokazywali w telewizji bo chorzy psychole mieliby orgazm. Tylko samosąd jest rozsądnym rozwiązaniem

Gość polak potrafi
nawet jeśli te teksty z tora to ściema to ludzie którzy to wymyślają są popie.leni. słyszałem kiedyś o tym nekro pedo mam nadzieję że to urban legend choć teoretycznie możliwe. zastanawiam się jeszcze komu miałby taki świr załacić milion za ochronę. przecież pierwsze co zrobi "ochroniarz" to zapewni sobie zdjęcia i inne dowody z imprezy i będzie świra trzymał za jaja do końca życia. nie takie aż to proste.