Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o matko bosko

Miesięczne niemowlę pobite i zgwałcone!

Polecane posty

Miesięczny chłopczyk walczy o życie w brytyjskim szpitalu King's College w Londynie po tym, jak został zgwałcony i pobity - informuje serwis thesun.co.uk. Niemowlę trafiło do szpitala z licznymi obrażeniami, m.in. pękniętym każdym żebrem, złamaną ręką, złamanym obojczykiem i przebitymi płucami. Lekarze odnaleźli również uszkodzenia ciała wskazujące na gwałt. Chłopiec przeszedł zawał serca w szpitalu Darent Valley w Dartford (Kent) i został przewieziony do placówki w Londynie. - To najgorsze obrażenia u tak małego dziecka, jakie kiedykolwiek widzieli lekarze i policjanci - powiedział jeden z informatorów thesun.co.uk. - To, że dziecko wciąż żyje, to cud. Wciąż jest w bardzo ciężkim stanie - dodał. W związku ze sprawą aresztowano 46-letniego mężczyznę, którego podejrzewa się o dokonanie pobicia i gwałtu. Zatrzymano też towarzyszącą mu kobietę - nie wiadomo jednak, czy są oni rodzicami chłopca. źródło: thesun.co.uk/onet.pl Umiecie to skomentować? Czujecie zawał serca u 1-miesięcznego dziecka? Przebite płuco? Połamane żebra? Gwałt? Dlaczego nie ma KARY ŚMIERCI lub TORTUR dla takiego bydlaka? DLACZEGO?

Gość trudno
trudno w to uwierzyć:(

Gość Pan-da -trójkę
Populistyczne hasła Kaczora należy wtłoczyć ludziom do głów? CO W PRZYPADKU FAŁSZYWEGO SKAZANIA NIEWINNEGO CZŁOWIEKA????

Gość koci koci koci
i własnie dlatego jestem 3x na tak za karą smierci biedne dzieciątko,pomodlę sie o jego zdrowie:(

Gość elllle
Oko za oko zab za zab! Sprawca powinien odczuc na sobie to co zrobil temu dziecku. Gdzie jest Bog, ze pozwala na cierpienie bezbronnych dzieci?

Hm to juz nie jest nawet pedofilia tylko nei wiem co. wydaje mi się że dobry adwokat łatwo z takiego kogoś zrobi psychola i zamaist wiezienia zaklad psychiatryczny będzie... Są gorsze rzeczy. np tzw necro-pedo. o tym się nie słyszy w wiadomosciach nawet w necie , dlaczego , o tym pod koniec. a wiec necro-pedo polega na porwaniu/kupieniu dziecka, najczęsciej dziewczynki w wieku od 4-13. Następnie przed kamerą takie dziecko jest katowane gwałcone tak że krew leci ze wszystkich otworów, sikanie, wydalanie na to dziecko a na koncu efektowne uśmiercenie np poprzez poderżnięcie gardła. Na ogół tymi zabawiającymi są baaardzo bogaci, zamaskowani przed kamera ludzie którzy za takie atrakcje nawet 1mln złotych placą + oczywiscie zatarcie śladów i pozbycie się zwłok. TO chyba bardziej zakamuflowana i zamknięta grupa bo na takich "zwykli" pedofile donosza policji. POnadto po wykryciu, nawet w demokratycznych krajach, na ogół nie docierają do sądu. nie dożywają procesu, media się o tym nie dowiadują. dlatego mało kto o tym słyszał.

Gość ptasiek nastroszony
nie Bóg pozwala tylko my mamy wolną wolę daną od Boga, i wiara w Niego lub jej brak a także wszyscy my powodujemy , że albo lud pracujący żyje wg zasad dekalogu , któren jest uniwersalny dla wszystkich albo nie. czyż nie pracujemy wszyscy na to , że system wartości upada? "je3dni drugich brzemiona noszą"dlatego nie - karze śmierci.

ale wpsomniany proceder, to necro-pedo istnieje. na ogół ofiarami padają dzieci bezdomne, dworcowe nieletnie prostytutki których zniknięcia nikt nawet nie zauważy... bogaci ludzie ze spaczona psychą płąca cięzką kase za anonimowośc, możliwość realizacji swoich sadystycznych skłonności i bezpieczenstwo czyli zatarcie wszelkich sladów. biznes bardzo opłacalny ale bardzo niebezpieczny bo ci ludzie są na samym dnie tzw półświatka i nikt ich nie lubi plus wlaśnie samosądy np rzez policje.

Gość Najtynieczka18 = jennifer
jeżeli nawet jest świrem to nie powinno go to zwalniać od odpowiedzialności za ten czyn bo niby z jakiej racji?

O MATKO!!!!!! tyle swirów chodzi po swiecie! Jak mozna zrobic cos takiego? W glowie mi sie to nie miesci!!!! Ten facet to jakis potwór!!!

wyobrazić sobie tego nie można, kara śmierci? czy nie byłaby to za łagodna kara dla czegoś takiego jak to bydle, które zrobiło to temu dziecku? ja byłabym za torturami chociaż to chyba niehumanitarne i sama do piekła bym trafiła za to, brak mi słów, cisną się same wylgarne po prostu.

Gość carmencarmen
a o sieci TOR słyszeliście??? tam tacy zwyrodnialcy opisują swoje fantazje, pokazują zdjęcia, filmy jak gwałcą dzieci, opisują przepisy na porwanie dziecka... Wszyscy jesteśmy obserwowani np na naszej klasie, facebooku, a szczególnie mamusie, które wrzucają zdjęcia dzieciaków juz z usg a pozniej 30 fot dzieciaków - tak sobie upatrują ofiary :O http://img410.imageshack.us/img410/8595/uohfdgh0001.jpg http://img203.imageshack.us/img203/7820/zrzutekranu20091029godz.png http://img692.imageshack.us/img692/8492/25661527.png http://i36.tinypic.com/orpkr8.jpg

Gość rdfgtrhyju
jesu tego czlowieka hcyba bym pocwiartowała na żywca. Co za bydle, przepraszam nie byde bo nie chce obrażać tych zwierząt. cholera co to jest?

Gość carmencarmen
wpisz w googlach sieć tor, poczytaj tam cie pokierują dalej jak na to wejść, to jest tylko część, tak opisują takie rzeczy że się w głowie nie mieści, zdjęcia :O nie będę o tym pisać... no szok :O

Gość w górę bo ważne
Kto jeszcze za karą śmierci dla tej kurwy ludzkiej?

sa dwie opcje. albo policja , sluzby wywiadowcze odpowiadaja za reklame i rozgłos tora aby uzasadnic nagly przypływ osob korzystających a tak (w rzeczywistosci namierzaczy) lub sami użytkownicy tora aby w tej podsieci pojawialo sie wiecej materiałów i baza była większa... ale to bez sensu bo i tak dzialało mi to jakbym mial prędkośc modemową. tak czy owak...ja nie wierze w anonimowośc w necie🖐️ nawet na torze. nie macie zadnej pewnosci kto was widzi...z kim rozmawiacie. większość zdeycodwana to prowokacje slużb albo organizacji takich jak np antypedo i innych hakerów zwlaczających pedofilow

Gość Ganta
A ja jestem szczerym człowiekiem i powiem - po cholerę dzieciaka ratują, skoro tylko się męczy i jest już skończony. Teraz bulwers :)

Gość majka598235
Też powiem szczerze - po co żyjesz mając umysł szczura?

dopóki nie bedzie kar śmierci za znęcanie się nad zierzętami, to nie liczcie na karę śmierci za coś takiego.

Gość majka598235
To całe onionforum już dawno nie istnieje - zablokowane przez NSA. Macie dowód na to, że TOR wcale nie jest anonimowy skoro potrafili to zrobić...