Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

u Was tez tak leje?

Polecane posty

Gość Btks
u mnie nie leje :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
wcale a wcale nie pada. coś kręcisz albo konfabulujesz

ciasteczko;)opcja fajna ale ja raczej do lezenia sie nie nadaje podsunelas mi pomysl z ta herbata-zaparze sobie wisniowa z rumem;)

leje wieje paskudnie !!!! a ja mam dziś plan że obiad, sprzątanie łazienki i kuchni potem kolejny raz auta 2 i zabawa z synkiem

blizej morza-od Szcxzecina jakies 120 km wieczorem pojde do kina,sprzatac mi sie juz nie chce,w sumie czysto,na obiad za wczesnie;) posiedze chyba tutaj:classic_cool:

mycha, skad ty bierzesz tyle energii na to wszystko w taka pogode??? U mnie kiedy szaro, buro i ponuro, nic mi sie nie chce :(

kolobrzeg obiad tez mam uszykowany juz;)tylko w sumie podgrzac ale to dopiero jak moje chlopaki z zawodow wroca-na pewno beda glodni

ja tez musze, ale nie potrafie sie zmobilizowac, maz dzis w pracy, wiec moge sie troszke poobijac :) wskoczylam pod cieply kocyk, pije herbatke i ani mysle brac sie za obowiazki domowe, ale zle mi z tym, bo wiem, ze musze :)

A ja muszę w taką pogodę wyjść. Piesek się domaga spaceru:)Sztormówka na głowę i heja:D

Gość ptasiek nastroszony
myszka83 ładna Dżaga o miłek aparycji. ale to chyba musi jest M.Pyrek zakamuflowana okularamy

Gość jejku ale macie fajnieee
Dziewczyny mieszkacie na morzem?> ale wam zazdroszcze! Powiem wam ze nawet gdyby niewiadomo jak lało poszłabym na spacer nad morze :) Tak wiem wiem jak się je ma na codzien to jest inaczej. Eh ale i tak zazdroszcze. Ja mieszkam w Katowicach i uwierzcie że jak jest brzydka pogoda i jeszcze w niedziele to juz wogóle lepiej siedziec w domu.