Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan_z_przeszłości

kobiety z dobrym gustem i klasą

Polecane posty

Gość pan_z_przeszłości

w zasadzie giną w tłumie i są trudno wykrywalne wszędzie tylko szarzyzna , motłoch i brak indywidualności oraz zainteresowań przez to kobiety wypadają słabo i są coraz mniej interesujące i ewentualnie pasują do seksu smutne to na przyszłość

Gość zatrzymaj mnie przy sobie
a ty masz zainteresowania, gust i klase?

Gość Pan-da -trójkę
a kogo to? sadzisz, że kobiety z klasą i gustem przejmują się zdaniem tłuszczy?

Gość pan_z_przeszłości
Żyje na tym świecie dobre 13 lat, a jeszcze nie spotkałem kobiety, która lubiłaby zbierać paragony, tak jak ja. :(

Gość pan_z_przeszłości
zatrzymaj mnie przy sobie jakbym nie miał widziałbym różnicę?

Gość Pan-da -trójkę
jakbym nie miał widziałbym różnicę? różnica między WIDZIEĆ a MIEĆ jest taka sama jak miedzy Między WIEDZIEĆ a BYĆ :classic_cool:

Gość pan_z_przeszłości
Pan-da -trójkę mam i widzę natomiast innym trudno zobaczyć a mieć to rzecz właściwie niemożliwa

Gość Pan-da -trójkę
mam i widzę śmiem wątpić w widzenie :classic_cool:, no ale to już moje osobiste zdanie

Gość pan_z_przeszłości
Pan-da -trójkę widzisz gdybyś miał wzrok to widziałbyś a gdy rozum nie miałbyś wątpliwości

Gość Pan-da -trójkę
ale ja smiem wątpić w TWOJE widzenie :D o rozumie póki co się nie wypowiadam ;)

Gość pan_z_przeszłości
śmiesz wątpić bo nie masz wiedzy a gdy spojrzysz w lustro powieki ci opadną i wzrok zasłonią

Gość pan_z_przeszłości
ale to nie temat o tobie więc otwórz oczy i pisz na temat

Gość Pan-da -trójkę
to twoje zdanie - to o mojej wiedzy bądź niewiedzy..... ciekawe na jakiej podstawie je masz? Już rączki cię zaswędziały, żeby rozmówcę do szufladki wpakować? :P a gdy spojrzysz w lustro powieki ci opadną i wzrok zasłonią Nigdy nie fascynowały mnie lustra. To tylko kawałek szyby pokryty srebrem z jednej strony :P tak to już bywa - pokryjesz taflę srebrem i zamiast innych mozesz przez nią zobaczyć tylko siebie :classic_cool: Ale przegladaj się, przegladaj skoro ci to potrzebne :O

Gość oneMilionWad
ale tych z klasą i wyglądających ...a głownie oczekujących od zycia czegos wiecej po prostu sie ..obawiacie,,,, więc po co tu wyjesz...? ot taka odwaga męska,,,,za monitora,,,:P

Gość pan_z_przeszłości
wolę wpakować cię do szafy bo szufladki są za małe i rozsadzisz je mądrością widzisz czasem warto sie sobie przyjrzeć niż tylko patrzeć na srebro

Gość pan_z_przeszłości
oneMilionWad niczego się nie obawiamy oprócz tego , ze kobieta się przeceni lub nie doceni

Gość Pan-da -trójkę
wolę wpakować cię do szafy bo szufladki są za małe i rozsadzisz je mądrością nie zmieszczę się obok tych twoich trupów w szafie :D Chyba że uprzatniesz :P widzisz czasem warto sie sobie przyjrzeć niż tylko patrzeć na srebro Podziwiam twoją lotność umysłu :D Pokaż mi człowieka który gapiąc się w lustro widzi warstwę srebra na jego odwrocie :classic_cool:

Gość oneMilionWad
ojeje... ale ja wyczuwam ze Ty potrzebujesz adrenaliny(czytaj kłótni) a nie szukasz odpowiedzi na,,,,, więc nie bzdedź ..jestes w stanie podejsc do atrakcyjnej kobiety ..dodajmy z klasą ,zagadac..tu trzeba finezji a nie ...ze kawe postawisz.. takich sie wyśmiewa,,,bo niby dlaczego kobieta ma poswiecic dla kogos obcego nawet 15 min ze swojego zycia.. to o co come one...ze niby kobiety tylko nadaja sie zeby nogi rozlozyc?to jestkazdej indywidualny wybór,jak zyje i czego od zycia chce...

Gość pan_z_przeszłości
Pan-da -trójkę będzie ci raźniej i odnajdziesz swoje bratnie dusze świadomy człowiek widzi drugą stronę lustra inny widzi srebro ,jeszcze inny nie widzi w nim nawet siebie

Gość oneMilionWad
nie wiem w jakim srodowisku sie obracasz ale kobiety ktore znam to same indywidualnosci z klasą,mega inteligencją,zainteresowaniami i nie wypadaja szaro,,,,zdecydowanie

Gość Pan-da -trójkę
będzie ci raźniej i odnajdziesz swoje bratnie dusze za mało o mnie wiesz żeby wysnuwać takie wnioski.. Bratnich dusz ci u mnie dostatek :D świadomy człowiek widzi drugą stronę lustra inny widzi srebro ,jeszcze inny nie widzi w nim nawet siebie Bzdura :D Świadomy człowiek widzi swój obraz w lustrze i WIE że druga strona poktyta jest srebrem :classic_cool:

Gość pan_z_przeszłości
oneMilionWad a Ty nie potrzebujesz adrenaliny? jesteś kobietą i chyba chcesz jej więcej niż ja bez emocji sie do was nie dobiera finezja to dla ciebie zamiast kawy skok z dachu?

Gość oneMilionWad
myśle ze powinieneś tak zaczynac kazdy dzień:P skoczyc z dachu:P oczywiscie ze spadochronem bo tak sie gotujesz ze heja:)

Gość pan_z_przeszłości
Pan-da -trójkę widzisz widzisz i dalej nic nie widzisz

Gość pan_z_przeszłości
oneMilionWad chcesz służyć jako spadochron ?

Gość Pan-da -trójkę
Pan-da -trójkę widzisz widzisz i dalej nic nie widzisz No to już mnie oceniłeś :D Swietnie, cieszę się, bedzie ci w zyciu łatwiej :P Ale może mnie jeszcze objasnisz CZEGO JA MIANOWICIE DALEJ NIE WIDZĘ?

Gość oneMilionWad
słowa...słowa.,...to czyni cuda:) ale odpowiednie pamietam starszego pana,ktory cos tam do mnie mowl..przepraszal ze mnie zaczepia.. a ja nie bylam chetne do rozmowy a ten dalej,,,ja przepraszam.ja jestem stary chlop ale musze pani cos powiedziec..i tu padl b mily komplement.. hmm. minelo kupe czasu a ja pamietam

Gość oneMilionWad
nie,dziękuję nie mam zamiaru poświecac sie dla zadnego męzczyzny sciąg majty i skacz,,,,:P

Gość pan_z_przeszłości
Pan-da -trójkę siebie teraz będzie ci trudniej , swietnie

Gość pan_z_przeszłości
oneMilionWad poświęcisz się bez większego problemu gdy spotkasz JEGO sama zdejmiesz mu majty i skoczycie razem