Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan_z_przeszłości

kobiety z dobrym gustem i klasą

Polecane posty

Gość Pan z pigułką gwałtu
siebie teraz będzie ci trudniej , swietnie To ty tak sądzisz. A o moje trudności się nie martw. Zawsze rozwiazuję je samodzielnie :classic_cool:

Gość oneMilionWad
jak chce chlop skakac niech skacze ja wole miekki fotel herbatke i ksiązke albo rower nawet extremalnie:P nie mam zamiaru szafowac moim zyciem i opierac je na majtach jakiegos fagasa:P

Gość pan_z_przeszłości
oneMilionWad ochh nie przesadzaj to tylko dlatego że nie możesz spotkać kogo byś chciała

Gość oneMilionWad
problem pewnie jest głebszy:) ja nawet nie wiem jaki powinien byc:P i zapewne dlatego spotkac go nie mogę:P

Gość pan_z_przeszłości
oneMilionWad typowe komplikacja tego co tylko da sie skomplikować kobieta sama nie wie czego chce , póki nie zaskoczy ją to , co chce

Gość oneMilionWad
kokietuje:P sorry ale chyba nie jestem typowa:P a moze tylko mi sie wydaje... i nie szukam... tylko gula mi skacze jak jakis samiec podciąga wszystkie laski pod stwierdzenie ze sa szare i nijakie

Gość pan_z_przeszłości
oneMilionWad no tak przecież wszystkie sa wyjątkowe

Gość oneMilionWad
no nie wiem.,.,.znam tez wiele dosc szczegolnie wyjatkowych ktorych wyjątkowosc polega na expresowym rozkłądaniem ud ale to tez cos wyjątkowego uwazam... i nawet dla intelektualisty wyzwanie:P chocby obudzić sie rano obok takiej wyjąkowej panny:) czy męzatki ale podsumujmy kazda jest wyjątkowa na swój sposób jako i męzczyzni....

Gość pan_z_przeszłości
skoro każdy facet jest wyjatkowy to nie może byc problemu ze skokiem

Gość oneMilionWad
tak mialam plan na skoki ale w gorach i to wysokich.ale kursy sa b drogie i sam zakup "skrzydla" to dosc droga impreza ale zeby..tak...robic cos dal faceta,,,,wyroslam z tego zycie jest 1' trzeba siebie dopieszczac

Co może sobą reprezentować facet, który pisze o kobietach: "ewentualnie pasują do seksu". Podpowiem: NIC :(

Gość pan_z_przeszłości
fiku mikuuu rozumiem miałem napisać , że nie nadają się nawet do seksu?

Gość pan_z_przeszłości
oneMilionWad jesteś egoistką musisz zacząć sie dzielić sobą (o ile masz czym)

Twoje wypowiedzi dyskwalifikują cię jako faceta z klasą :( zatem nie dziw, z ei kobiety, które spotykasz nei są najwyższych lotów

Gość her_komendante
fiku mikuuu jak możesz wiedzieć, który facet jest z klasą skoro nie potrafisz go rozpoznać?

A wiem! Rozpoznaję faceta, który jest do niczego jako partner od takiego któremu warto poświęcić czas i zainteresowanie :)

Gość pan_z_przeszłości
fiku miku moje wypowiedzi świadczą tylko o tym że posiadam klasę to że ty nie umiesz tego dostrzec świadczy o twojej małostkowości i braku dobrego gustu

Akurat tu Fiku ma rację, ciężko oczekiwać klasy od kogoś kto uważa, że kobiety nadają się tylko do seksu i to ma być jeszcze komplement bo bez tego w ogóle są beznadziejne.

Gość pan_z_przeszłości
Moorland nie napisałem , że wszystkie gdyby nie seks i ich wygląd , to nie nadawał by się do niczego taka prawda

Gość pan_z_przeszłości
fiku mikuuu standardy są dobre dla motłochu

Określanie w ten sposób ogólnikowo proporcji społeczeństwa której nawet nie chcesz poznać żeby obiektywnie ocenić czy mają klasę źle o Tobie świadczy. Poza tym nie zwróciłeś chyba uwagi, że klasa niekoniecznie musi iść w parze z zainteresowaniami i inteligencją. To tylko określenie zachowania.

Gość oneMilionWad
to kwestia wyboru a nie cechy charakteru ze egoistka..a i dobrze.. a Ty rzucasz slowami na wiatr,nie sluchasz co inni maja do powiedzienia nawet nie bierzesz tego pod uwage,masz zafiksowany swój pogląd na...i innej wersji nie ma,troche tolerancji i wiecej otwartosci na swiat i ludzi egoistką chce byc to moj obecny cel,dosc poswiecania sie ,ratowania "d" komus tam,etc.... zycie sobie płynnie i chce sobie zyc po swojemu na ile moge

Gość jasnowidzka jadwiga
pan_z_przeszlosci jestes zwyklym maruda i nudziarzem. Starzejacym sie, bez kasy knotem w opierdzianych gaciach, ktorego nie chce zadna baba. Siedzisz na kobiecym forum i jeczysz jak jakas ciota. Wstydz sie!

Gość Prostownik idiotów
jasnowidzka jadwiga - fantastyczne zaiste podejście do ludzi. Ileż empatii, ilez ciepła i wsparcia :O Jestem pod wrażeniem :P

Gość pan_z_przeszłości
Moorland inteligencja idzie zawsze w parze z klasą oneMilionWad bez faceta to tylko wegetujesz

Gość pan_z_przeszłości
jasnowidzka jadwiga twoje jasnowidztwo przypomina przekleństwa starej wiedźmy

Gość szczotkowalnia
Ciekawe, atrakcyjne i nieszablonowe kobiety są mądre. I dobrze wiedzą, że każdy facet będzie unikał ich jak ognia :( Dlatego wtapiają się w tłum przeciętniaczek :)

szczotkowalnia kobieta z klasą sie nie wtapia w tłum, ona ma swój styl i neigdy nie zrobi z siebei chionki, nie będize sie narzucać, błyszczeć na siłę, pozostawi blask tajemniczosci :)