Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaareeeeeeeeeeela

świadkową musi byś siostra?????

Polecane posty

Mam pytanie: Wybrałam na świadkową bliską koleżankę,moj facet miał wziąć na świadka kolegę. Teraz przyszła teściowa naciska, żeby naszym świadkiem była młodsza siostra narzeczonego. ( czytaj: żebyśmy miały dwie swiadkowe) co wy na to?

Gość witamipytam
TO weź dwie, co za problem?

w sumie może tak byc, ale po co udziwniac. skoro chce wziąc kolege to niech wezmie a teściowej powiedz ze juz swój ślub miała to mogła sobie wziac kogo jej się podobało, teraz wy decydujecie

co my na to? chyba co wy na to? swiadkiem może być siostra a nie musi, teściowa pewnie naciska bo najcześciej rodzeństwo jest proszone na świadków i siostrze może być przykro

Gość lela*
jeśli teraz na to pozwolisz, to Ci potem rodziców chrzestnych dla Waszego dziecka wybierze Róbcie po swojemu, a jak ktoś focha strzela to jego problem, nie Wasz ;)

no więc dokladnie... wczoraj strasznie sie wsciekłam na narzeczonego bo nie stanal w mojej obronie, powiedzial ze wlasciwie to on nie wiedzial ze mogą być dwie dziewczyny. Na co ja: ja też mam siostrę, nie wzięłam jej po to aby zadnej z siostr nie było przykro. Wziełam kolezanke i nie chce by były dwie swiadkowe, tylko swiadek i swiadkowa(chlopak i dziewczyna). z tego wszytskiego dostałam ataku wrzodów...nie odzywałam sie do mojego pół nocy. ale w koncu powiedzial mi ze wezmie kolege,ze nie powiedział tego przy mamie bo wqrwilo go ze obie na niego naciskalysmy.