Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sex 2 X w roku?

Sex 2 X w roku?

Polecane posty

Gość Sex 2 X w roku?

Chyba popelnilam jakis blad w zyciu...Mam super meza, kochany, sniadania do lozka, obiad ugotuje, kolacja lepsza niz w ekskluzywnej restauracji , dba o mnie, na zakupy nie zaluje .................tylko seksu brak....2 razy w roku ...... To chyba nie jest normalne?????????????

Gość hejaju
znajdz kochanka ;)

Gość Sex 2 X w roku?
Moze jestem nie dzisiejsza, ale ja kocham meza i nie wyobrazam sobie zdrady. Z drugiej strony, jak wspomne mojego ex (nie to,ze cos do niego czuje) ale to co wyprawial w lozku........hmmm tu byla odwrotosc lozko-sex-SUPER- tyle,ze wszystko pozostale - FATALNIE. Czy nie mozna miec w zyciu 100%?????????????? Lub chociaz 80%??????????

Gość emeryt44
A rozmawiałaś z mężem, dlaczego tak jest?

Uważam ze sex powinien być min 2 razy w tygodniu ... 2 razy do roku ? źle się dzieje !!

Gość Sex 2 X w roku?
Probowalam konczy sie to awantura...tzn. maz sie obraza idzie spac...ewentualnie idzie gdzies..(w zaleznosci o pory dnia) Serio zaczynam sie zastanawiac czy to ma sens...zwyczajnie jako kobieta czuje sie zle...

Gość hejaju
no to ma kogos na boku :O

Gość Sex 2 X w roku?
No wlasnie nie ma....tego akurat jestem pewna. Powroty do do domu i wyjazdy do pracy nigdy nie przekroczyly extra 10 minut, wiec raczej byloby trudno o zdrade w tak krotkim czasie ???????? Chyba!!!

Gość wariantB
może w pracy sobie puka!

Gość hejaju
tez tak myslę ;)

Gość Oliśka.!!
Samo to że nie chce o tym rozmawiać już mnie dziwi. Może on jest osobą aseksualną?

Gość Sex 2 X w roku?
wariantB - Raczej nie....zero kobiet w pracy. Ok. uprzedze nastepny wariant - nie przypominam hipopotama! I gdybym zdecydowala sie na zdrade nie mialabym z tym najmniejszego problemu. Tyle,ze ja nie takiego rozwiazania szukam! Ja ma ochote na sex z mezem!

Gość Sex 2 X w roku?
Oliśka.!! - no wlasnie nie chce----kiedy poruszam ten temat to albo udaje,ze nie slyszy....ignoruje temat...zmienia temat...albo jak juz dosadnie uslyszy to sie obraza/opuszcza miejsce dyskusji (ze tak to ujme). No i co ja mam zrobic???????

Gość nie noooo
poszłabym na faceta innego :P

Gość moooooze
jest oziębly albo jest osobą aseksualną... to sie zdarza. Porozmawiaj szczerze.

Gość Oliśka.!!
Powiedz mu że albo zaczynacie w końcu żyć jak mąż z żoną albo bierzesz rozwód. Postaw sprawe jasno, chyba nie masz zamiaru męczyć się tak przez całe życie co?

Gość a w jakich okolicznosciach
pojawia sie sex? moze to jest rebusem

Gość Sex 2 X w roku?
Oliśka.!! - no coz jestemy razem kilkanascie lat. Wszystko jest cudownie, oprocz lozka. Dogadujemy sie swietnie na wszystkich plaszczyznach (oprocz lozkowych). No coz sex rzadko.....pozycja boczna lub pieska bez gry wstepnej. Hmmm raczej nie czerpie z tego satysfakcji,,,,,,,,,,,,,

Gość Sex 2 X w roku?
tommassino - a jak ma to sprawdzic? Mnie juz wszystko przychodzi do glowy. Czuje sie kompletnie nie atrakcyjna.....

Gość Oliśka.!!
Ja nie rozumiem jak Ty możesz tkwić w takim związku kilkanaście lat. Ja bym już go dawno zostawiła. A macie dzieci? Może z ich powodu nie chcesz go zostawić co? Dla mnie jest to wszystko nie zrozumiałe, ale cóż ja sie nie znam :)

Gość Sex 2 X w roku?
Oliśka.!! - dzieci nie mamy. No coz na poczatku wszystko bylo super....potem mielismy pewne problemy ( finansowe, problemy z firma) i wlasciwie od tego momentu zaczely sie problemy. Wtedy tlumaczylam to stresem, problemami itd. Nigdy nie udalo nam sie wrocic do etapu sprzed...pomimo,ze etap problematyczny dawno minal (kilka lat temu). Jak juz wspomnialam gdyby nie sprawy lozkowe - uwazalabym meza za 1000% ideal - jest kochany....tyle,ze ja chce SEXU!!!!!!!

Gość Oluniaaa...:)
Poradziłam Ci już co powinnaś zrobić ale to Twoje życie i Twoja decyzja.

Gość Sex 2 X w roku?
Jesli z kims zjadlo sie beczke soli - i wyszlo na prosto - to nie tak latwo zerwac wiezy. Zreszta ja nie chce zrywac (ja kocham meza). Ja chce zaciagnac go do lozka...LOL (przynajmniej raz w tygodniu)

Gość Oliśka.!!
Skoro chce dwa razy do roku to gwarantuję Ci że nawet raz na miesiąc Ci sie nie uda

Gość rtgrgtr
Czytalas moze o osobach, ktore nie odczuwaja popedu od zawsze lub traca go z czasem? Ogladalam caly film o takim gosciu. On tez mial zone itp. Byla ostro niezadowolona :) Na poczatku jakos sie zmuszal jeszcze, zeby jej dotknac itp, a potem nie mial juz sily. Poczytaj sobie o takich osobach. Jesli jestes pewna, ze maz nie ma nikogo innego itp. to to jest jedyne wytlumaczenie :/ Moze nie chcial z toba gadac o tym, bo boi sie, ze go zostawisz. Ale jesli nie mam racji to ona na 100% kogos ma, nie ma innej opcji.

Gość rtgrgtr
Musze jeszcze dodac, ze najrosadniej byloby powiedziec: zostaw go.

Gość taka sobie pani
może jest gejem?

Gość Jaci
A może woli się masturbować.