Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cghfthft

PROBLEMY Z FACETAMI-PODSUMOWANIE- KTÓRE WAS DOTYCZĄ?

Polecane posty

Gość cghfthft

1. Flirty z innymi panienkami- nie mówie o zdradach, tylko takich flirtach dla polepszenia pieprzonej meskiej samooceny :-O 2. Koledzy. Z kolegami na mecz, z kolegami na piwo, to tamto. Koledzy superwazni. 3. Niechętne gadanie o uczuciach, jakby to jakis wstyd był :-O 4. Uwazaja,że jak kobieta mówi NIE to znaczy to TAK, tylko jej sie słowa pomyliły. 5. Alkohol. BROWAR,BROWAR, BROWAR o mało sie nie porzygaja. 6. Zapominanie o waznych rzeczach- "kurde zapomniałem ", "wiesz wyleciało mi z głowy" ,"naprawde o tym rozmawialismy?" :-O 7. Nasza złośc i ich słynne "NIE WIEM O CO CI CHODZI". 8.Bezczelnie śpią po seksie. 9. Często kłamią. 10. Bywają skąpi. "Czemu to takie drogie" , "Nie mogłaś wymyslec czegos tanszego"

Gość kafeteriia pomocc
a mnie 2, 5,6

Gość u mnie punkt 4
dopóki facet nie przekona się, że moje NIE jest zawsze ostateczne

Gość martaduzowarta!
u mnie czasami wystepuja nr 6, ale to tez rzadko , bo moj luby jest strasznie zorganizowany i czesto pamieta o wielu moich sprawach, albo marzeniach ktore kiedys mu wyznalam:P po seksie to on by sie przytulal i calowal godzinami, nie zdradza mnie, zabiera na kolacje, kupuje kwiatki i prezenty, jest abstynentem, kolegow spotyka raz na 2 tyg , czesciej ode mnie wyznaje mi milosc i mowi o uczuciach i generalnie to chyba mialas wielkiego pecha do facetow;p

2 ale nie znowu w takim wilekim stopniu, dla mnie tez ma czas reszta mnie absolutnie nie dotyczy

Gość sssesesesess
u mnie 8 :o do szewskiej pasji mnie to doprowadza :o