Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu onaaaa

pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość po prostu onaaaa

Mili Panowie, bardzo chce poznac Wasz sposob reagowania na przewlekly stres zwiazany z praca. Jak sie zachowujecie? Jak takie zachowanie ma wplyw na zwiazek? Czego oczekujecie od kobiety gdy jestescie przepelnieni myslami o pracy? Co chcielibyscie uslyszec a co jest kompletnie nie do zaakceptowania? Moj ,,problemik,, Od jakiegos czasu jestem z nim. to mezczyzna, ktory poswieca mi tyle uwagi ile moze. Lacznie niewiele, bo obecnie ma 3 prace wiec nie wymagam niemozliwego. Od kilku tygodni jego praca (DJ) sprawia mu wiele problemow. Jest niedocaniany, ciagle uwagi od wlasciciela localu itp. Moj on jest do tego stopnia zestresowany, ze juz nie sypia spokojnie. A poniewaz ta 3 praca to jego hobby, wiec tym bardziej jest mu trudno zrezygnowac. Nie wiem co myslec. Wlasciwie to dziwie sie, ze od tak dawna potrafi pracowac na 3 etaty, ale przykro mi, ze w tym momencie to juz przeplaca to prawie zdrowiem. Nie ukrywam, ze oczywiscie wolalabym, by soboty spedzal ze mna zamiast w jakims klubie tym bardziej, ze sprawy nie maja sie dobrze pomimo, ze DJ jest od 15 lat.

Gość markuhantu
ja co prawda nie mam jakis strasznych stresów w pracy, ale na 2 pytania mogę odpowiedzieć Czego oczekujecie od kobiety gdy jestescie przepelnieni myslami o pracy? Żeby dała spokojnie pomyśleć Co chcielibyscie uslyszec a co jest kompletnie nie do zaakceptowania? Nie do zaakceptowania są jakiekolwiek uwagi o pracy...Niech spróbuje zacząć inny temat, albo po prostu niech da chwilę pobyć samemu

Gość megitkaaaaaaa
O rany jakbym o moim czytala, nie dosc ze ma etat, to wekendowo ma 2-ga prace (tez jego hobby) i jeszcze pomaga kumplowi w biznecie po godzinach w tygodniu, Moim zdanime to musisz zaakceptowac i cieszyc sie ze masz takiego zaradnego faceta a nie lenia, ktory by tylko gral na kompie albo pil no nie?? Mojego tez w wekendy nie ma ale jakos sie przyzwyczailam bo nie jstem z tego typu lasek co bez faceta to nigdzie ani rusz, tylko mam swoje zainteresowania i swoich znajomych. Poza tym uwazam ze to moze miec tylko dobry wplyw na zwiazem , poniewaz jak facet ma pasje to sie dla mnie liczy a poza tym tak szybko sie soba nie znudzicie;))

Gość po prostu onaaaa
ok. jestem niezla ;) wysluchuje spokojnie, proboje ironizowac na tematy zupelnie z innej beczki, chwilami udaje mi sie go rozbawic, ale na zbyt krotko. Oczywiscie bliskosc to jakis matrix w takich chwilach, prawda?

Gość po prostu onaaaa
megitkaaaaa, on jest dla mnie strzalem w 10! :D zawsze marzylam o kims takim jak on! mysle, ze i ja dla niego jestem kims waznym, bo w sumie gdyby bylo inaczej w calym tym jego kolowrocie nie zawracalby sobie glowy kobieta a on jednak potrafi znalezc dla mnie czas.

Gość po prostu onaaa
no kurcze! zadzwonil jak zwykle i przeprosil, ze w tych dniach sie nie zobaczymy, bo jest zestresowany. A zeby nie bylo to powiedzialam mu, ze jesli potrzebuje troche czasu to mozemy zawiesic nasza relacje na co on zaprzeczyl. Ciagle mowil o tym jak przezywa wczorajszy wieczor, ile pracy wsadzil by sie do niego przygotowac i ze wewnatrz siebie postanawia to rzucic. Przyznalam mu, ze to dobry pomysl i ze zalezy mi na jego spokoju. No nie wiem...

Gość gsgsgsgsgsgsgs
Idz z nim do tego klubu :)

Gość po prostu onaaa
wpadlam wczoraj z kolezankami :) przywital sie ze mna, usmiechnal i zajal swoja praca a ja spedzilam kilka godzin tanczac potem sie z nim delikatnie pozegnalam.