Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ImBlueinside

Depresja -jak wyjsc z koszmaru?

Polecane posty

Gość ImBlueinside

Nie mam juz sil nie chce mi sie zyc stracilam nadzieje ze cokolwiek mi pomoze....

Gość ale to juz od lat
No jak sama sobie nie pomozesz to napewno nikt Ci nie pomoze,a co sie takiego stało w Twoim zyciu ze az popadłas w dpresje??powiedz prosze

Gość ImBlueinside
Zmarlo mi kilka bliskich osob na raz , doznalam kontuzji kregoslupa i musialam przerwac kariere sportowa ktora byla calym moim zyciem , nie dostalam sie na wymarzne studia..... Nie wiem jak z tego wwyjsc probowalam sie leczyc nic mi to noe pomagalo wydaje mi sie ze ludzie wszyscy sie ode mnie odwrocili przez to wszystko ja juz nie mam sily...

Gość ale to juz od lat
Ale jak sie próbowałas leczyc??co robiłas???,jakim sportem sie zajmowałas ile masz lat??nic o Tobie nie wiem:(

Gość ImBlueinside
Leczylam mialaam wiele razy zmieniane leki jak udalam sie na terapie yo psychiatra na mnie nawrzeszczal ze sie uzalam nad soba i jestem leniwa i nie umiem docenic zycia...

Gość 4124214
w sensie klinicznym z tego co wiem to nie jest depresja. Jak zły nastrój jest bez konkretnej przyczyny - wtedy ma sie depresję, bo to jest zab. psychiczne. A u ciebie zły nastrój jest czymś spowodowany- zawaliło ci sie zycie... Chyba jedynym wyjsciem jest powolne odbudowywanie wszystkiego kawałek po kawałku.... Współczuję tej kontuzji, a masz jeszcze szansę na powrót do sportu? Ja jezdzę konno, nie wyobrazam sobie jakbym nie mogła... :(

Gość smutna159
wydaje mi sie ze jestes juz odpowiedni moment aby udac sie do lekarza. chorowałam, wiec wiem co czujesz. poszłam , sama... chce zyc... nie załuje...

Gość 4124214
smutna159- po co piszesz, jak nawet nie chce ci sie przeczytac topiku?