Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsflfdjdlsgalepfjedeafafdfw

Jaką pracę można znaleźć z wykształceniem podstawowym ? pilne!!

Polecane posty

Jestem w trakcie liceum,przeniosłam się na zaoczne ..no i chcę się wyprowadzić z domu,tzn wynająć mieszkanie z 2 koleżankami.. tylko nie wiem gdzie i czego szukać,może (raczej musi) być to praca fizyczna,chociaż na pół etatu,no cokolwiek. Dziękuję za odpowiedzi z góry ;) I darujcie sobie komentarze typu burdel,prostytutka itd :P

Gość ptasiek nastroszony
wbrew pozorom rowniez papierkową, np. trzepanie worków po cemencie

Gość ja wiem to powiem
sprzatanie w bogatych domach mam miesiecznioe z tego 4-5tys

Gość prostytutki, alfonsa,
płatnego bandyty, złodzieja, szefa jakiejkolwiek mafii.

Gość wachmistrz
poseł ?

tego się spodziewałam :) tzn takich odpowiedzi. Zrozumcie,chciałam się poradzić..naprawdę muszę wyprowadzić się z domu,dostaję alimenty,więc żeby jakoś się utrzymać będę potrzebowała jeszcze z 600 zł miesięcznie,dlatego pytam,.

Gość ja wiem to powiem
to wlasnie Tobie podpowiedzialam chyba,ze Ci wstyd?

Zagadkowa blondynka - :O otóż nie,znam pare ludzi z mojej klasy np. którzy w sklepach pracują. 🖐️

Gość prosytuuj się, bo tylko do teg
tego się nadajesz, skoro takie durne pytania zadajesz

Nie no co Ty , nie jest mi wstyd...zresztą sama napisałam,że jestem w podbramkowej sytuacji. Żadna praca nie hańbi aczkolwiek ''babcia klozetowa'' jak ktoś wyżej napisał i jak sama nazwa wskazuje :D to chyba raczej nie :)

Gość ja tez ...
no wiesz moze przy wykladaniu towaru cie przyjma, w jakiejsc fabryce na produkcji.

Gość tratatatam
Zdaje się, że do sprzątania czy roznoszenia ulotek nie trzeba mieć wykształcenia poza tym rozumiem, że się nadal uczysz. Jak byłam w LO to rozkładałam towar w hipermarkecie w weekendowe nocki.

Gość jak się zakłada temat to
moja znajoma skończyła gimnazjum ( rzuciła liceum bo stwierdziła że nie chce jej się uczyć i woli iść do pracy) pracuje w ccc

Otóż wiele młodych małżeństw potrzebuje opieki nad swoją latoroślą.Może uda Ci sie znależć.Poszukaj w ogłoszeniach.Mieszkasz w dużym mieście??

Gość rubububma
ToksycznaKobieta I darujcie sobie komentarze typu burdel,prostytutka itd Skoro po podstawówce, to się nie dziw Laski na studiach też są prostytutkami 🖐️

ale jestescie nie mili! Dziewczyna sie pyta, a wy takie komentarze zaraz, to chyba dobrze o niej swiadczy, ze jest pracowita i samodzielna. Kochana, poszukaj pracy moze w sklepie albo na produkcji, moze jakas kontrola jakosci, opiekunka do dzieci, czasem tez potrzebuja do merketów na prezentacje róznych towarów..

Zagadkowa blondynka , toksycznakobieta - wcale się nie dziwię..ale odnoszę wrażenie,że macie radoche ,że możecie komuś doyebać.. :O ulotki itd już roznosiłam,to jest bardziej dorywcza praca - chodzi mi o coś stałego,pewnego...dlatego pytam wśród jakich 'stanowisk' mogłabym szukać. :)

miasto średnie,planuje wyprowadzić się do większego...więc może tam będę szukać :) toksyczna - nie każdy po studiach ma szansę na dobrą pracę...widzę,że wyżej srasz niż doope masz,Twój problem. Ale ja Cię rozumiem,sama pewnie myślałabym tak jak Ty,gdyby nikt nie wyrzucał mnie z domu 🖐️ ciasteczko - dziękuję :)

Gość ja wiem to powiem
za sprzatanie placa mi obecnie ok 20-30 zl za godzine wiec sama policz ile mozesz zarobic.Ja juz niestety wiecej rady nie dam wziac bo sie nie wyrabiam

ja jestem po LO ogolnym, szkoly na razie innej nie zaczelam. a pracowalam w przetworni/fabryce/wykopaliskach archeo/telemarketer/ knajpa

Oh, bo nagle się okazuje że na kafeterii sami inteligenci po magisterce :classic_cool: 🖐️ Autorko, nawet nie słuchaj tych tępaków. Powiem Ci że z wykształceniem podstawowym możesz znaleźć pracę w sklepach, np. odzieżowych, i różnych tego typu, w fabryce, na produkcji, sprzątanie, pilnowanie dzieci,itd. Takich prostych "zawodach". Wiem, bo zjeżdżając z zagranicy po wielu latach, potrzebowałam nostryfikacji dyplomów ukończenia szkół które tam ukończyłam, a póki co byłam zarejestrowana z wykształceniem podstawowym, czyli tym które ukończyłam w Polsce. Jako że na wyżej wymienioną nostryfikację musiałam czekać nie krótko, musiałam szukać pracy z wykształceniem podstawowym w tym czasie, i załapywałam się właśnie między innymi w sklepach z odzieżą, i nie w prywatnych małych klitkach, tylko takich większych. Dodam że masz duże prawdopodobieństwo dostania pracy na takich wysepkach np. z tipsami, lakierami, pierdółkami w kauflandach, carrefourach, itd., bo do tego nie jest wymagane jakieś nie wiadomo jakie wykształcenie. Powodzenia :)

Sił na tyle mam :) To nie jest problem ..problemem jest raczej to,że ja nie wiem czy ktokolwiek da pod opiekę dziecko/starszą osobę , niedoświadczonej osiemnastolatce :)

Gość ja wiem to powiem
za pilnowanie dzieci mniej dostawalam jezeli duze miasto to na pewno beda chetni.tym bardziej teraz przed swietami,wiadomo kazdy chce myc okna a czasu kobiety nie maja albo im sie nie chce bo stac ich na taka pomoc

Gość animka12
Z wyksztalceniem podstawowym to nie znajdziesz ZADNEJ pracy, ze srednim po dluzszym okresie cos bedzie.