Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

ILE DAC BABIE ZA SPRZATANIE NA SWIETA?????????????????

Polecane posty

Gość Ukrainki za sprzatanie biorą
10-12 zł/godz. W Wwie do 15. Z tym,ze zasuwaja ostro.

Gość drogie tanie
Dziewczyna ogarnia dom przychodzi 10 kończy o 14 mieszkanie 120 m2 dostaje 100 zł mieszkam na wsi.

Co innego stać i roznosić ulotki a co innego sprzątać ciągle. Pracuję w weekendy w kawiarni. Łącznie 4 godzinki, płacone mam 6 zł na godzinę. I jestem zadowolona, bo właściwie mam płacone za siedzenie przy stoliczku, picie herbatki, i obsłużenie klienta. Dziś nikt nie przyszedł, ale zarobiłam te 12 zł, nie wysiedziałam tego w domu. Ale jak mówię- nic nie robiłam, ale zarobiłam.

MalaBrunetko, nie przejmuj się, co mówią inni, uczciwą pracą zawsze wygrasz, chociażby dlatego, że będziesz mogła uczciwie spojrzeć w oczy sobie i innym, nie przejmuj się, jeśli ktoś Cię nie doceni a poza tym, jesteś ładna, tylko uśmiechnij się na jakimś zdjęciu

Gość manaam
Myślę , że 6 zł to strasznie malutko, ale skoro mieszkasz na wsi to 8 zł chyba będzie ok. ;) Wątpie czy ta kobieta by pozwoliła wziąć te pieniądze swojemu mężowi, myślę , że chce zapewnić swoim dzieciom miłe święta, dobre jedzenie, jakieś prezenty. Sama mówisz, że dzieci zadbane, w domu czysto, kobieta Cię prosiła wręcz o tę pracę także chyba nie będzie miała zamiaru Cię okradać. Tym bardziej na wsi, gdzie wszystko szybko się roznosi...

Romantyku, dzięki za miłe słowa. ... chciałabym mieć normalną pracę, zarobić na miesiąc choć te 1300 zł, ale niestety- jest okropnie ciężko z pracą i muszę jak na razie zadowolić się tym, co mi wpadnie od czasu do czasu.

Gość 43242344rere
malutka brunetka- a jakie masz wykształcenie?

Średnie, technik architektury krajobrazu. Jeśli znajdę pracę do wakacji to w październiku może w końcu uda mi się rozpocząć zaocznie studia. Marzę o tym strasznie :(((

MalutkaBrunetka, nie chciałabyś spróbować na dziennych? Zawsze możesz jakoś tak dopasować zajęcia, żeby też starczyło Ci czasu na jakąś pracę na pół etatu, a wtedy za same studia byś już nie płaciła

Niestety odpada. Mam synka. I rodziców niezbyt skłonnych do opieki codziennej nad wnukiem ;) Poza tym jak praca to tylko i wyłącznie na miejscu w innym przypadku dojazdy np. do Krakowa zjadłyby jakieś 20% wypłaty nie wspominając o 12 godzinach poza domem.

Gość nie da sieee
Beatka , ale ty jestes skapa. Niby wielka pani z przedsiebiorstwem , a chce wykorzystac drugiego . A ten brak szacunku do drugiego - brak slow. Ona musi sobie kupic lakier , a drugi niech zapierdala za darmoche. Leniwa jestes i skapapa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sama se zapierdalaj w tym swoim grajdole brudnym ! zobaczysz , czy faktycznie 6 zlo to duzo :-0

Gość wszystkie beatki to
kurvy, a beatka z forum to jeszcze chamidlo !

nie da sieee Wypraszam sobie, nie za darmoche, tylko za uczciwa stawke 6zl na godzine i to netto!! Na reke!!! wiec nie przesadzajcie, ze to wyzysk i przeciez nie bedzie non stop sprzatac, niech przychodzi tak na 3-4ha dziennie zawsze jej cos znajde, ale jak pisalam glowinie takie generalne sprzatanie na swieta i obora, dokladnie obsrane kafle wyszorowac, z tym jej pewnie troche zejdzie, ale nie szkodzi.

Gość Proszek do dupy smarowania
Beatka i Stomaloszka wypierdalajcie z tego forum tepe kurwy:O

Gość Proszek do dupy smarowania
po Twoich wypowiedziach Cie oceniam Piździocho. A weź wykurwiaj szmato.

ale jak to tak? te świnki i krówki? Przecież one sobie tak chodzą, są takie sympatyczne no cóż, jakoś trudno mi pogodzić się z tym, że na wsiach słychać nie tylko wesołe pochrumkiwanie świnek