Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Długie włosy kontra długie

Polecane posty

Gość koszkadga
Nie, ja stawiam na to drugie :D

:D No właśnie, pierwsze czy drugie. To pytanie nurtuje mnie od 123 sekund

Aha, aha, wszystko jasne. Miałam golić nogi, bo ubieram jutro spódniczkę, ale skoro wszyscy wolą długie, no to okeeej :classic_cool:

Lewiatan, no i tu jest problem :D Niby to lubię, ale z dzieciństwa mam złe wspomnienia, jak każdy je ciągnął, żeby zwrócić na siebie uwagę :P

Lewiatan, hah :D A lubisz czesać francuze i kłosy? W takim razie moje włosy byłyby do twojej dyspozycji :P

Ale ja naprawdę mam coś nie tak z tymi wspomnieniami. Przecież pamiętam, jak dwa lata temu uderzyłam znajomego w policzek, bo tylko pociągnął mnie za kucyka. Dziwne... :D Z drugiej strony to może świadczyć o moim niezrównoważeniu... :D Lewiatan, w takim razie musisz mi pomóc i wyleczyć z tej choroby!

Lewiatan :P Ale tak delikatnie byś się z nimi obchodził? ;)

Gość długie włosy są fajne
ale tylko wtedy, gdy są gęste i zadbane. takie powyciągane na końcach są okropne :o

Królik, no i tu tkwi cały problem. Bo ja mam długie włosy, ale i gęste. Zaplecenie warkoczyków byłoby nie lada wyzwaniem ;)

" długie włosy są fajne ale tylko wtedy, gdy są gęste i zadbane. takie powyciągane na końcach są okropne " Hurra, to ja mam idealne! :) Suwka, ło, ho, ho :D Muszę to przemyśleć ;)

Gość queen30
Zdecydowanie długie. Od zawsze długie włosy są uważane za siłę kobiet. Są seksowne. W dodatku za długimi przemawia fakt, że z długich krótkie raz dwa osiągniesz. W drugą stronę trwa to długo..