Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Długie włosy kontra długie

Polecane posty

queen, no to extra. Mnie się już nudzą długie. Z drugiej strony ich nie zetnę, bo są moim dużym atutem- wiesz, naturalny kolor, gęste, no i niepocieniowane, a ścięte równo. :)

Gość queen30
Ja też mam długie i kręcone. I też jest to mój wielki atut. Zaraz po oczach i nogach.

Gość queen30
Faceci, a także nawet kobiety mają ochotę je dotykać. Są bardzo sprężyste i błyszczące. Ale fakt, że sporo mnie to kosztuje. Takie włosy są masakrycznie wymagające.

Queen, wszyscy myślą, że ja się muszę nieźle namęczyć przy włosach. A tak wcale nie jest. Chyba dlatego, że nie mam kręconych :)

Gość queen30
Ja trochę się muszę je napielęgnować. Kręcone mają to do siebie, że bardzo lubią się wysuszać. Więc muszę je sporo nawilżać. A dodam jeszcze, że tak naprawdę nie ma jeszcze dobrych kosmetyków do loków. Przeszłam już większość fryzjerskich i właściwie nic fajnego.

suwka -> jasne ;) choć wolał bym je przeczesać, pogłaskać itp. jednocześnie przytulając ich właścicielkę :)

Queen, no takie to z włosami ;) Ale włosy to faktycznie atut, więc trza o nie dbać. Niektóre kobiety mają cienkie włosy, a to nie wygląda za dobrze.

Lewiatan ;) wiesz, mam takie dziwne wrażenie, że wolałbyś przeczesywać włosy rudej kobiety. PS Nie żebym czytała topkę! :P

suwka -> wiesz rude są ładne ale znając życie spodobają mi się bardziej te nie rude :P

Lewiatan, jak znam życie, to nieźle ściemniasz :P Oki, trzymaj się :) Jak zmykam.