Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konsolaOLA

facet MŁODSZY o 6 lat - czy to ma sens? - STRACH

Polecane posty

mam 27 lat, jestem z facetem który ma 21 lat jesteśmy razem już 5 miesiący, wszystko układa się dobrze, świetnie się dogadujemy ALE, no właśnie, jest jedno ale... nie potrafię poczuć się pewnie w tym związku, traktuję to wszystko jak najbardziej poważnie ale ciągle mam w głowie myśl, że z czasem ten związek się rozpadnie... że to on mnie zostawi wcześniej byłam w 3 poważnych związkach (2 lata, 3 lata, 2 lata), w dwóch ostatnich to ja zostałam porzucona więc może stąd takie myśli jednak ta spora różnica wieku nasila we mnie ten strach, strach przed porzuceniem... jak odpędzić te myśli? i czy myślicie że taki związek ma jakąś przyszlość? znacie takie pary? a może same macie takie doświadczenia? pozdrawiam

Gość bajubaj
nie ma sensu / następna prosze

Gość bajubaj
bo go zdradzisz!! Jeszcze o tym nie wiesz ale tak będzie.. Dowidzenia / następna prosze

Gość gggg343
Po co Ci taki młody, młody nie będzie chciał się żenić w najbliższych latach- tracisz tylko czas. Moja kuzynka miała najpierw 7 lat młodszego faceta, potem 5 lat młodszego, a na koniec 2 lata starszego i to on się z nią ożenił- chyba już po roku znajomości zaczęli planować ślub. Jak wychodziła za mąż to miała 29 lat.

Gość to nie jest duża
różnica wieku - zwłaszcza w waszym wieku. Ja mam partnera dużo młodszego ode mnie - i nie ufałam mu na początku. Ale po kilku latach "biegania za mną", kiedy wciąż mu się nie znudziło - uległam :-) I nie ząłuję.

Gość Herodus Maximus
to zależy od ludzi, moja szwagierka z młodszym od siebie jest już 20 lat po ślubie.

Gość to nie jest duża
to się zdecyduj ile on ma lat! :-D

Gość nie wiem..................
ja mam podobnie... nie wiem czy ma sens. jesli to prawdziwa milosc to wszystkie trudnosci pokonacie, a jesli to nie byla milosc to i tak sie rozstaniecie

Gość nie wiem..................
jesli nie zalezy ci na slubie ani dzieciach to wtedy mozesz z nim byc, jesli go kochasz.

No pewnie, że ma sens! Ważne, że się kochacie, miłość lat nie liczy. Ja jestem w udanym związku z moim od prawie dwóch lat :) Trzymam za Was kciuki 🌻

Gość nie to nie ma sensu
Daj spokój temu chłopakowi ,bo pewnie jego rodzice przeżywają to ,że ich syn zadał się ze starszą od siebie .Na pewno nie cieszą się z tego powodu .

Gość wannika
ma to sens jesli sie kochacie, znam babke 47lat facet ma 26 i milosc na calego juz sa z dwa lata razem, teraz niedlugo beda mieli dziecko nigdy niemow nigdy

Gość betexxx
Fuuuujjjj - sex z takim dzieciakiem, dziewczyny, nie żartujcie... Z uczniem................................ :( Faceci w ogóle potrafia być cholernie niedojrzali , a co dopiero 21-latek????

Gość bezbezbeza
to nie ma sensu

Gość autowawna
zostawi cię, znajdzie sobie młodsza poniżej 20stki ;)

Gość Sami Su
Ja mam faceta młodszego o 3 lata moja siostra jest szczęśliwa mężatką facetem młodszym o 5 lat jest naprawdę super:)

Gość Sami Su
I masz racje z ta dojrzałością emocjonalną nieraz młodszy facet jest bardziej dojrzały niz ten starszy:P

Gość Sami Su
25 albo 26 lat od trzech lat jest szczęśliwa mężatka

Gość poke poke
jeśli facet jest odpowiedzialny, dojrzały emocjonalne i traktuje cię poważnie to ma sens, w innym przypadku szkoda twojego czasu 🖐️