Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ktoś tam sobie :)

ile na święta -4 osoby

Polecane posty

Ile wydajecie? jakie potrawy robicie?

ja to nie wiem ile wydam ale mam mega zagwozdke... mam zrobic czesciowo weganska wigilie!! :O

jakie potrawy?? na pewno cos z mieskiem ;-) ile wydam tyle wydam - staram sie nie patzrec na wydatki - co do jedzenia - pozniej zobacze ile mi zeszlo;-))

Gość Pola z Krakowa
dużo, 5os rodzina. W 1 dzień świąt zapowiedziała się spora rodzina, moje rodzeństwo, męża, teściowie, rodzice ja liczę ok naprawdę sporo

chodzi mi o to jakie potrawy robicie. I ile kasy na to przeznaczacie. Drugi raz raz robię święta samodzielnie. Chciałam zrobić karpia zrazy krokiety pierogi rybę po grecku schab 2 sałatki bigos i 2 ciasta. Mówiłam to bratowej bo wigilię razem robimy. Tata słyszał i jego komentarz :"A czy mi na to pensji starczy." Kurcze to dużo? Dodam, że w pierwsze święto będą na pewno goście. Zawsze siostra kupowała na swięta. Nie wiem ile brała kasy od taty. Ale mi się wydaje, że tez dużo robiła np. mielone (wole zrazy zrobić) rolmopsy kupowała słodycze owoce orzechy. Ja o tym nie mówiłam wcale. W zeszlym roku 300 zł chyba wzięłam od niego, a reszta ze swoich, ale nawet nie wiem ile wydałam. W tym roku mnie nie stać - bezrobotna, praktycznie bez dochodu :( Nie wiem ile asy wziąć :(

Gość nawca biblji
a co cię o obchodzi?

My w tym roku bedziemy mieli skromniej bo wykończamy basen. Powinno się zamknąć w 10 tysiącach z prezentami.