Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikaróza kwitniewczerwcu

Jak pomóc synowi jest ex grozi mu sądem

Polecane posty

mój syn miał dziewczynę, rozstali się, ale po rozstaniu się nie mogli dojść do porozumienia. On niestety mówiąc brzydko " obrabiał" jej tyłek do wielu wspólnych znajomych. W końcu ona wynajęła adwokata, który wystosował do niego ostrzegawcze pismo z wyliczeniem paragrafów itp wzywające do natychmiastowego zaprzestania jej szkalowania. Aby było mało ona skan tego pisma+pełnomocnictwa rozesłała po wszystkich jego znajomych ( listę wzięła z fb) a jemu wysłała sms" radzę ci dokładnie wczytać się w treść pisma od mojego prawnika, bo jeszcze niedługo zapozna się z nią Twoj szef i współpracownicy, a tego chyba wolałbyś uniknąć, prawda?". Czy to co ona zrobiła jest karalne? czy ten sms jest groźbą

* JEGO EX grozi mu sądem- powinno być.

Gość i dobrze zrobila
nie... zrobila bardzo dobrze niech sie nauczy na przyszlosc ze szkalowanie kogos jest karalne

Gość Prostownik idiotów
Czy to co ona zrobiła jest karalne? czy ten sms jest groźbą Sądzę, że znalazłby sie paragraf na to rozesłanie do wszystkich znajomych. I moim zdaniem ten sms to szantaż :)

Gość JANUSZEK.....
Dobrze zrobiła.jeszcze go bronisz.

Gość Kala29
Brawo dla tej dzoewczyny niech inne biora z niej przykład i pozywają do sądów swoich byłych brawo znam podobna historie,brawo dla tej pani... I niech sobie każdy zapamieta że szkalowanie drugiej osoby jest karalne...

Gość Prostownik idiotów
Sądzę, że na wciąganie osób postronnych ( znajomych) w sprawy procesowe syna też nie jest prawnie obojętne. ;)

Gość do jasnej ciasnej
Jeśli się nie bał obrabiać jej tyłka,pewnie wulgarnie i ze szczegółami to dlaczego boi się ostrzegawczego smsa o zaprzestanie szkalowania,bo jak rozumiem Twój syn czuje się strasznie zagrożony?

Ja go nie bronię, wiem, ze zrobił źle, odbyłam z nim rozmowę. Ale uwazam, że nasyłanie prawników i sms-y są przegięciem. a jeśli ona powysyła to jeszcze dalej?

Gość Prostownik idiotów
to sama na siebie bat ukręci, bo moim zdaniem jest to karalne - sprawy sądowe czy przedsądowe nie są przeznaczone dla oczu osób postronnych nie bój się tylko właśnie to niech jej powie albo napisze :)

Gość Niedojrzały emocjonalnie ;-)
A ja mysle ze twoj syn powinnien poniesc konsekwncje.zalem taki sam przypadek,facet musial zaplacic i przeprosic w gazecie i gdzies tam jeszcze.Zle go wychowalas skoro nie potrafi szanowac kobiet

Gość uoho
i dobrze, że tak zrobiła... mam nadzieję że twój synalek przegra w sądzie i jeszcze jej zapłaci odszkodowanie

Gość taka ona z daleka
Pojebanego masz synalka ,mam nadzieje ze za to odpowie.

Gość knoinin
bardzo dobrze jak on ją obrazal to bylo ok? i wtedy nie interweniowalas jakos?

Gość Prostownik idiotów
Nic nie ukreci miala prawo wyslac te informacje Nie mam pewności :classic_cool: ale synalek mimo wszystko przeprosic powinien

Gość do jasnej ciasnej
Właśnie że bronisz syna bo szukasz kruczków prawnych na dziewczynę,dla której cała ta sprawa musiała być niezłą traumą.Chcesz wychować mężczyznę który narobił gówna a teraz robi z siebie pokrzywdzoną ofiarę,znam takich,myślę że Twój syn powinien Ją przeprosić,to może jeszcze ktoś z niego wyrośnie.

Gość hjdhdk
taak ! bo wy obludnicy nigdy nikogo nie obgadujecie poza plecami :P zalosnee

Gość nataszenssssssggggg
Ja bym na miejscu twojego syna przeprosila dziewczyne