Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka_m

Czego w tej chwili słuchacie?

Polecane posty

Gość ka_m
czarna_gorzka jeśli znasz jakieś klimatyczne kawałki w tym stylu, nie pogardzę linkiem :D

byli na open-erze i to w doborowym towarzystwie więc jak by mnie mogło tam nie być :D tragedia w sensie- jak słuchamy ich z płyty to "w tle" przewijają się jakieś niezidentyfikowane, elektroniczne dźwięki (coś jak z chemical brothers), które dodają uroku tej muzyce. na żywo nie dość, że ich nie ma to jeszcze jest kwestia nagłośnienia. puśc sobie jakiś ich kawałek live z youtube to zobaczysz że nie dorasta do pięt wersji studyjnej.

Gość gretaaaa
Bananarama czy jakt to sie tam pisze

Gość ka_m
tajemnica_on no to muszę posłuchać piosenek live. O tym teledysku słyszałam, nie widziałam właśnie teraz zerkam i jakoś średnio, nie podchodzi mi to. I jeszcze raz zazdroszczę Openera :D

piosenki live lepiej nie słuchaj bo nic specjalnego. co do DD wydali pierwszą dobrą płytę od chyba 15 lat :) a opener to nic takiego, byłem na dużo lepszych koncertach, chocby RATM w Berlinie jeszcze przed rozpadem :)

Gość ka_m
tajemnica_on domyślam się, że masz niezły dorobek koncertowy :) mnie się marzy koncert pewnego zespołu ehh jak przyjadą do Polski to kupuję bilet nie ma co :)

jaki to zespół bo ciekawy jestem? ja ostatnio zastanawiałem się jaki jeszcze zespół chciałbym zobaczyć na żywo i nie znalazłem odpowiedzi. pluję sobie w brodę, że nie wiedziałem o koncercie Sisters of Mercy we Wrocławiu, dowiedziałem się o nim pół roku po fakcie :D moje marzenie obecność na koncercie Joy Division, ale to niemożliwe z przyczyn oczywistych.

Gość ka_m
No ja też bym chciała posłuchać np. starych dobrych Gunsów, ale tu też z obiektywnych a raczej subiektywnych przyczyn jest to niemożliwe. No i marzy mi się koncert Kings Of Leon.

Gunsi (a raczej Axl z folwarkiem) mają być w Rybniku podczas Euro2012 :D Ja może się przejadę z braku laku, mam blisko :) Kings of Leon na pewno w Polsce będą i to szybciej niż się tego spodziewasz. A do Niemiec daleko znów też nie ma.

Gość ka_m
taak słyszałam o tym Rybniku, ale chyba wolę zachować dobre wspomnienia i mieć ich za legendę, niż zobaczyć ledwo zipiącego Axla. Mam taką nadzieję, że KOL zjawi się w tym roku w Polsce :)

Porcupine Tree - Trains. Co do Axla - też nie chciałabym go widzieć. Chociaż bardzo zespół lubię, to ten facet jest jakiś nieprzyjemny, zwłaszcza teraz.

w tym na pewno nie, ale w przyszłym jest szansa, a najpóźniej w 2013. wytworzyła się istna konkurencja między festiwalami (opener, coke i ten w warszawie- nazwy nie pamiętam), praktycznie wszyscy już byli na którymś, więc KOL to tylko kwestia czasu (kasa nie gra roli, dostaną ile zechcą)

Gość ka_m
No miałam na myśli oczywiście 2012 r. Bardzo dobrze, że jest taka liczba festiwali, fajnie że coś takiego ruszyło. Tyle fajnych kapel w jednym czasie i miejscu. Moorland masz rację, co do Axla jest nieprzyjemny, jakiś odpychający, dlatego wolę mieć w pamięci złote czasy Gunsów

Gość anika290
The national-blood bouz ohio