Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka_m

Czego w tej chwili słuchacie?

Polecane posty

Gość ka_m
yjghjgf ja właśnie przed chwilą słuchałam chłopaków w maluchu :)

Gość yjghjgf
No to odpalam Come as you are :)

maluch z chłodnicą i w ogóle mechaniką z przodu :) nowa płyta kasabian jednak wg mnie najsłabsza. dosłowie 3 fajne piosenki, reszta niesłuchalna. to chyba jedyny zespół z tych nowych, który naprawdę lubię.

Gość yjghjgf
Days are forgotten,Re-Wired i jeszcze Goodbye kiss mi podchodzi a reszta to jakos tak nie za bardzo. :(

mi tak samo, może jeszcze tytułowa trochę, choć brzmi jak jakaś przyśpiewka kibicowska z premiership :D z kolei poprzednie płyty mają po 2-3 gnioty, reszta kawałków super. mam nadzieję, że kolejny album się zrehabilituje

Gość ka_m
Ja polecam nową płytkę Florence And The Machine jak dla mnie świetna :) btw Days are forgotten też bardzo lubię

Gość yjghjgf
No dobra jeszcze man of simple pleasures ostatatecznie moze byc.

rage against the florence? :D moja ulubiona z kasabian to chyba Processed Beats, choć na poczatku nie podobał mi się ten kawałek

Gość yjghjgf
Ostatnio tez plyte Mony sluchalem. Jest pare fajnych piosenek.

ja mam taki system że ści.. wróć, kupuję :D płytę, kasuję gnioty i reszta na twardy dysk. z nowego kasabian zostawiłem: 01-Let's Roll Just Like We Used To.mp3 02-Days Are Forgotten.mp3 05-Velociraptor!.mp3 07-I Hear Voices.mp3 08-Re-wired.mp3 09-Man Of Simple Pleasures.mp3

Gość ka_m
yjghjgf no proszę a ja myślałam, że Mone zna bardzo mało osób a jednak :D

Gość yjghjgf
To pewnie tak jak wiekszosc. :) Najgorsze jest to ze zawsze siadam na kompa, puszcze jakas piosenke a pozniej musze kolejna itd. i wychodzi na to ze siedze z godzine sluchajac muzyki.

Gość yjghjgf
Foobar ma fajna opcje: Total time played 10 weeks 4d 6:44h i dalej leci...

Gość ka_m
tajemnica_on zostawiłeś połowę kawałków więc chyba nie jest tak źle

Gość yjghjgf
Tak slucham i to I hear voices tez nie jest zle. Zaraz sie okaze ze cala plyta dobra. :P

ka_m - zostawiłem połowę ale chyba z sympatii dla tego zespołu. jakby to był pierwszy z brzegu zespół to pewnie zostawiłbym jeden :) gdyby mój winamp miał opcję total time to by chyba z 5 lat było :) jak muza nie leci to w domu jakoś tak pusto :D

Gość ka_m
czarna_gorzka wciągająca piosenka i teledysk też niby prosty a ciężko oderwać mi od niego wzrok. Dzięki :)

Gość yjghjgf
No to tez nie jest calkowity czas bo przeciez formaty dysku tez byly. Ale mozna sobie dzieki temu zdac sprawe ile czasu zostalo "zmarnowane" na sluchanie.

Gość ka_m
tajemnica_on zgadzam się w stu procentach! muzyka musi w domu grać :D Tv mogę nie oglądać, ale bez muzyki ani rusz. A wracając do płyty Kasabian, to chyba najbardziej nie mogę znieść switchblade smiles. Próbuję się przekonać i nic. Irytująca piosenka, jak dla mnie.

były formaty, ale zawsze zachowuję folder c:/program files/winamp a tam by to się pewnie zapisywało :) nie można mówić o marnowaniu czasu na muzykę, ja bym to nazwał wykorzystanie czasu na ukojenie duchowe :) nie mówiąc już, że przeważnie przy tej muzyce robi się coś innego a nie gapi się w ścianę :D

Gość yjghjgf
DLatego napisalem w cudzyslowiu zmarnowany.

switchblade smiles faktycznie żenua, jeszcze klipa zrobili promocyjnego :D ja z kolei nie mam i nie umiem słuchać chyba największego przeboju- Vlad the Impaler, ni ch*** nie rozumiem tej piosenki i nie wiem co inni w niej widzą

Gość yjghjgf
Jeszcze acid turkish bath mi kompletnie nie podchodzi. Vlad the impaler tez tak srednio.

a są jakieś kawałki kasabian których nie ma na żadnej oficjalnej płycie? jakaś muza do filmów czy gościnne? bo ja znam tylko to co na torrentach :D jeszcze jedno mi się nasunęło jak już piszemy o tej kapeli- świetne kawałki z płyty, ale jak widziałem ich na żywo to trrrragedia.

Gość ka_m
tajemnica_on nic mi na ten temat nie wiadomo.Widziałeś ich na żywo? Zazdroszczę :D jak to tragedia?!