Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka22543

Wystający odbyt :(

Polecane posty

Gość kaśka22543
tego nie można wepchać do środka nie da się, myślisz że nie próbowałam :o i żadne czopki na hemoroidy na to nie pomogą bo od czopka ta skóra się nie wchłonie.

A ty nie prowadzisz rozmow z ludzmi w solarium albo u fryzjera czy na basenie ? Dla mnie normalna rzecz rozmawiac z ludzmi. Bywam w swiecie i nie jestem zamknieta osoba tylko szczera i otwarta. Naprawde wspolczuje zasciankowosci.

Gość wie ktoś cosikk
jasne, już ktoś ci opowiadał o problemie swojego odbytu jak czekałaś w SZPITALAU na powiększenie ust

Gość momo2233
jennifer, jestem obserwatorem na kafe od jakiegos czasu, jakie musisz miec smutne zycie, albo niezle sie bawisz grajac kretynke

Przykre jeszcze bardziej ze dla ciebie to dziwne. Otwórz sie na ludzi i wiecej usmiechu a mniej rozgoryczenia zyciem.

Gość balsamPALMERSSS
chociaż wydepiluj ten tyłek Kasiu ..:(

Gość wie ktoś cosikk
powiedz... dlaczego ciągle prowadzisz te gierki? zmyślasz...ośmieszasz się...no dlaczego? Na wizażu cię zdemaskowali, wyśmiali. nawet jak ktoś dobrze poszuka to znajdzie twoje wątki. żal.pl

Gość przecież to podszyw Jennifer
.

Gość znawcsa
nie podszyw. jeny z dwóch ników nadaje ostatnio. zabukowała te dwa,żeby jej się nikt nie podszywał. mam rację dżeny?

Gość HellsKitchen
to drugie zdjęcie było straszne :/

Gość dominika_24lata_strefa Kraków
masakra zaraz ja wstawie swoje zdjecie odbytu czejkajcie z niecierpliwoscia

Gość świadomość wyboru górą
Trzeba do lekarza proktologa, on się takimi sprawami zajmuje olanie sprawy doprowadzi do pogorszenia stanu

Gość buahahahahahahah
ale idoota

Gość hemoroidy po prostu
Masz po prostu hemoroidy. Jak najszybciej idz do lekarza. Niby w takim stadium to juz tylko do leczenia operacyjnego sie nadaja, ale ja mialam podobnie, no moze ciut mniejsze i odpowiednia dieta sprawila ze sie schowaly i prawie w ogole juz mi nie dokuczaja. Jak bedziesz czekac, to bedzie ci sie bardzo szybko pogarszac.

Gość anastai
w trzecim poscie z tej strony jest to samo foto ale z dat i wpisów wynika,że ktos jest juz po zabiegu... Wiec to chyba nie Twój tyłek?:P http://dooktor.pl/forum/index,2864,dziwny_guzek_na_odbycie.html

Gość bleeeee rzyg
jeeezu :O szanuj sie dziewczyno :O jeszcze kilka stosunków analnych i zaczniesz puszczać kał i robić kleksy :O:O:O

genialny topik :D 🖐️ a ta wypowiedz : jennifer87** Matko od czego ci sie tak stalo ? To przerazajace jakie nieszczescia w was siedza dziewczyny tak bardzo wam wspolczuje. to wiecej niz 10/10 ;D nie wiem kto to pisał ale ma takie poczucie humoru, że juz go kocham 😍:classic_cool:

Gość Siedzim na koniu
Też mnie jenny rozyebała:-D

Gość ciasteczkowy potworek ;)
Prowo.

Gość żabażaba
To jest zwykły hemoroid. Proktolog może założyć na niego specjalną gumkę i ten uschnie, a potem odpadnie. I po kłopocie. Zabieg jest krótki i zupełnie bezbolesny.:D

Gość i love you too
:D

Gość lubię Jabłka
przestańcie jej wmawiac ,że to hemoroid!to tylko taka skóra po nim,ja też mam coś takiego,z tym,że ja mam już męża i on ma to w dupie!ale przyznam,ze mnie to krępuje strasznie jak się kochamy.Byłam z tym u chirurga ale powiedział,że to musiałaby mnie na oddział położyć by zrobić.Wtedy wszędzie by się to wydało a wiadomo,że ja nie chce.Kupe mam znajomych w szpitalu pracujących.Prywatnie nikt nie chce w gabinecie zrobić,bo nie ma do tego warunków jak w szpitalu.Beznadzieja!

Gość lubię Jabłka
a swoją drogą to kaśka współczuje ci,mój maż jest bardzo kochany i nie przeszkadza mu to ,ale o seksie analnym można zapomieć mając ten szajs w tyłku!!!!nie da się pęta tam wepchnąć niestety.Za ciasno:(

Gość wiem co to jest...
To wygląda jak zwykła przewlekła szczelina odbytu. Koniecznie zgłoś się do lekarza, bo trzeba to leczyć!! I nie jest to związane z hemoroidami. Sama cierpiałam na tę dolegliwość... niestety usuwałam ją operacyjnie. Te polipy robią się jak szczelina jest już bardzo zaawansowana taka wieloletnia, marsz do proktologa!