Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka22543

Wystający odbyt :(

Polecane posty

Gość lubię Jabłka
to nie jest żadna szczelina odbytu,nie znasz się na temacie,ja byłam z tym u lekarza i to jest po prostu pusta skóra po hemoroidzie.

Gość małpiszon13
To się nadaje do zabiegu,tzw.opaskowania(lub gumkowania). Zabieg trwa kilka minut :D Nie trzeba żadnej operacji, żeby się tego pozbyć...:D

Gość wewertrtrtrt
ja to mam po porodzie to po hemoroidach winne są zaparcia w ciąży mi wystają 2 takie tictaci tylko mniejsze maść niewiele dała czasami mnie boli ale do lekarza nie pójde straszny wstyd jak huj musze pilnowac by miec luźne stolce bo jak chociarz raz mam zatwardzenie albo robie kupe więcej niż raz dziennie zpowrotem napełnia sie krwią mojemu to chybo nie przeszkadza widział to dalej sie bzykamy o nic nie pytał to nie jest stadium zaawansowane to początek dziewczyno i nie słuchaj pierdolenia o szczelinie odbytu po tu jacyś pierdolce piszą i mają zwałe a nie wiedzą że po 30 co 2-3 osoba to ma a po ciązy ponad 90 % i nic ich nieuchroni przedtym kto sie śmieje ten sie śmieje ostatni w zaawansowanym stanie wygląda to jak różyczki kalafiora albo brokuła sa wielkie i obrzydliwe nie jest z tobą źle autorko

Gość małpiszon13
Nie zgadzam się z moją przedmówczynią, by zostawić "to"w spokoju,skoro facetowi nie przeszkadza... Ja tak zrobiłam i dziś żałuję. Z pozoru nieszkodliwe maleńkie "tictaci" zaatakowały mnie po latach,gdy leżałam w szpitalu. Do ciężkiej choroby płuc doszedł ostry stan zapalny żylaków odbytu. Nie mogłam siedzieć, leżeć, ani chodzić...Ból nie do opisania...:O Sama domagałam się konsultacji proktologa, bo żadne apteczne cuda nie skutkowały. Dopiero lekarz zapisał leki i czopki i stan zapalny ustąpił... I dostałam skierowanie do poradni, bo takie hemoroidy jeszcze nadają się do opaskowania, a gdy urosną jak kalafiorki-zostanie tylko operacja. Z nią wiąże się dużo cierpienia...:(

Gość ja pije rooibos
hemoroidy która w rodzinie u mnie dziedziczne ;(( nic nie jest dziedziczone to sa skutki niezdrowego jedzenia

Gość siulalaalla
piękna kolacyja :classic_cool:

Gość rgrgre
link już nie działa, zarchiwizował ktoś? :D

Gość himenna
up

Gość ghjnk
up