Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadusia2010

SPRZEDAM CIUSZKI WÓJCIK NOWE ORAZ BOTKI ZARA

Polecane posty

Gość nadusia2010

Sprzedam ciuszki dla dziewczynki firmy WÓJCIK.Ciuszki są nowe z metkami bądz bez.Botki-saszki ZARA rozm.20 Oferuję :poncho,spodnie oraz sweterek z najnowszej kolekcji,sukienke oraz sweterek z najnowszej kolekcji.wszystkie ubranka w rozmiarze 86.Komplet zimowy beret+szal+rękawiczki w rozmiarze 80 ale wypada na 86.Polecam!!!Ceny oraz foto na email

Gość nadusia2010
moje gg 2294403 lub email ewa26107@wp.pl Polecam bo ubranka są naprawde godne uwagi i znanej i renomowanej firmy.

Gość taaaa a ceny kosmos
niestety nie stac mnie na ubranka z wojcika

Gość nadusia2010
ceny są rózne poncho 40zł,spodnie 70,sweterki po 60 zł,sukienka 75zł oraz botki za 50zł.Wysyłka GRATIS

Gość hahahahahahahahahahahahahahaha
za tyle to można w sklepie kupić :D

Gość nadusia2010
mozna ale nie z najnowszych kolekcji sukienka oferowana w sklepie Wójcik kosztuje 94,90 spodnie 84,90 sweterek jeden 74,90 a drugi 84,90 na wszystkie te ciuszki mam paragony ah i poncho 79,90 poza tym ubranka są NOWE i nigdy nie były użyte

Gość koci koci koci
nie ma metek=używane proste jak budowa cepa ja zawsze wycinam metki,bo mnie drapią i odczuwam wówczas dyskomfort.

Gość nadusia2010
bez papierowych metek(je też posiadam) które zostały odjęte z założeniem że córcia wynosi ubranka a że kupowane na rozmiar z nich wyrosła a co do cen wystarczy spojrzeć ile kosztują ubranka na Allegro nowe jak i używane

Gość Hmm, są nowe i nieużywane, mas
masz na nie paragony, a sprzedajesz za 50% ceny, bo jesteś robin hoodem?:O

Gość nadusia2010
poza tym nie mam powodu by kłamać ze ubranka są nowe a je używałam to widać po stanie ubranek,dziecko ma pokazną szafe ciuszków i nie jest w stanie ich wszystkich wynosić

Gość rafia229
taaa jasne,odrazu jak tylko przyniosłas ubranka ze sklepu do domu pierwsze co zabarałas sie do usuwania metek ..... nowe,nie używane i sprzedajesz za połowe ceny??? bujac las a nie Nas:) no ale szukaj,szukaj,moze jakiego jelenia upolujesz.

Gość rafia229
no to pisz cipo odrazu,ze używane,ale mało i ich stan oceniasz na np.b.dobry a nie ciulasz,ze nowe nieużywane

Gość nadusia2010
po pierwsze nie jestem sklepem ani żadną organizacją charytatywną a po drugie "cipą"to sobie nazywaj kogoś kogo znasz widać ze was tu wszystkich boli że ktoś ma a wy nie a kultura na poziomie "ZEROWYM" ciuszki te są drogie kto je ma i kupuje zna ceny i ich wartość poza tym nikt nie widział na oczy tych ubrań a bzdury wypisuje

Gość rafia229
no nie zesraj sie czasem,akurat moja 10 letnia córka ma kilka rzeczy z Wójcika moze i jakość jest lepsza niż tych ze zwykłych sieciówek ale napewno nie są to żadne rewelacje piszesz o tych ubraniach jak by to były marki jakichś znanych projektantów

Gość alkamalina
to wystaw je na allegro bo załóżmy, że jestem zainteresowana i co ? mam ci z góry zapłacic, a ty mi wyślesz (albo nie), albo wolę tak : ty mi najpierw wyślij, a ja obejrzę i jak się spodobają to zapłacę :)

Gość Czy wiecie ze
Wole coccodrillo a nie wojcik srujcik