Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropkaciopka

mam problem z depilacją

Polecane posty

WItam, mam ogólny problem z depilacją. Mam bardzo silne włoski w pachwinach i na wzgórku. Zawsze kiedy się tam depiluję, to w przeciągu dnia, potrafią już kiełkować z powrotem. Problem jest też w tym, że (nie wiem szczerze mówiąc dlaczego) ale depiluje już nawet tylko część pachwin przy wzgórku. A włoski te silniejsze wychodzą mi na uda! NIe umiem tego zastopować, zaradzić. Najgorsze, że wychodzą w miejscu gdzie nawet golarką nie dotknęłam! Błagam ludzie co ja mam robić, jak ja mam sobie z tym poradzić ?

Gość korolowa0
laser!!!! żadne woski, pasty cukrowe, ale też nie idź na depilację ipl. najlepiej lightsheer. ja miałam podobny problem i jestem po 3 zabiegach, efekt rewelacyjny!

Gość gfdsfgare
Czyli się nie depilujesz, a golisz. Przy goleniu właśnie te włosy się tak rozprzestrzeniają. Też mi się tak zrobiło. Teraz używam pasty cukrowej albo małego depilatora.

Ja się depiluję woskiem i nie ma z tym większego problemu. Może poza takim, ze aby się wydepilować muszę mieć nieco dłuższe włoski, więc czekam aż odrosną. Zastanawiam się nad light share od jakiegoś czasu, pewnie się skuszę. ZObaczymy.