Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choinka choinka

Jaka gra lepsza PSP

Polecane posty

Gość choinka choinka

Hej, szukam gry na PSP dla 11-letniej dziewczynki i zastanawiam się nad The Sims2 i Little Big Planet... Jak myslicie, poradźcie, proszę;)

Gość choinka choinka
proszę napiszcie, którą grę bardziej lubicie, albo doradźcie chociaż, czy Simsy to gra odpowiednia dla 11-latki?

Gość a skąd paletz ma to wiedziec
:/ watpie by pśp miała czas na gre w jakiekolwwiek gry skoro 100% zużycia procesora idzie na odświeżanie kafe🖐️

Gość choinka choinka
Do a skąd paletz ma to wiedziec Sam pokazaleś, kto bardziej żyje kafeterią. Wszystko ci się z nią kojarzy?

Gość a skąd paletz ma to wiedziec
wszystko! nawet orędzie prezesa kaczyńśkiego do narodu wolskiego

Gość najwięksiejszy fan pśp
atake!!!

Gość choinka choinka
O matko... a mi ktoś odpowie?? Obiecuję, ze potem sie wyniosę;)

Gość dyżurny obserwator pśp
ochrona! ktoś z poza fanklubu pśp dostał sie na zebranie! prosze o natychmiastowe wyrzucenie delikwenta. załóż sobie swoj pryatny topik i tm pytaj a nie sie wbijasz na top fnów pśp. to już lekka przesada i chamstwo!:O

Gość choinka choinka
Wiedziałam, ze można na was liczyć:D Kupie jej Tekkena;)

Gość pani a trzecim rzedzie do tyły
kupuj c chcesz. tylko nie przeszkadzaj ludziom w ich hobby! szanuj innych to inni beda ciebie szanowac a wbijasz na chama komus na topik i wciskasz jakies tekkeny czy coś. nikt tego nie kupi od ciebie. tutaj wymieniamy i kupujemy tylko gadzety z logiem psp, jej fotki, pamiatki, najlepsze cytaty, tomiki poezji jej autoorstwa lub zbiór największych mądrości i prawd objawionych. zatem spadaj:O🖐️ żegname i bez legitymacji członkowskiej i dowodu opłaty skłądek nie wpuszczame🖐️

Gość gość
Ja osobiscie PSP nie polecam - w domu PS lub PC, a wyjazdy przecież nie są takie częst, żeby sporo - dla mnie przynajmniej - pieniedzy wywdawać. Swoją drogą warto pamiętać, że wiele odpowiedzi w takich wątkach, to "komentarze sponsorowane". Dlatego, zanim się coś kupi, warto sprawdzić opinie na http://cosiepsuje.com/ . Tam piszą tylko o wadach danych produktów, więc na sponsorowanie czegokolwiek nie ma miejsca.