Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona kupująca 0000

serwis nie chce mi naprawić komputera

Polecane posty

Jakiś czas temu w jednym ze sklepów pewnej dużej sieci kupiłam na raty laptopa. Po ok. 3 tygodniach laptop przestał się włączać, zawiozłam na gwarancję, naprawili po 1,5 miesiąca, podobno coś było nie tak z płyta główną. Przyniosłam go do domu, format był oczywiście, na dysku zero, a internet nie działa. Mąż próbował naprawić ale nic się nei dało. Zawieźliśmy znowu, pan z serwisu powiedział że skasowaliśmy coś do przywracania systemu i że on nam to zrobi a resztę sterowników trzeba pobrać ze strony producenta. Kłopot w tym, że NIE MAM JAK ICH POBRAĆ bo internet dalej nie działa. Facet w serwisie traktuje nas jak debili, czy mam prawo się wykłócić o to żeby mi naprawił ten laptop i żebym nie musiała wgrywac sama sterowników?Przecież nie musze tego umieć, informatykiem nie jestem...

Niech ktoś podpowie, prosze, bo nie wiem czy znowu jechac io tego sklepu i robić zadymę...

Gość zabadddo
ma rację, że traktuje was jak debili\\ on naprawia hardware software należy do klienta

Dodam jeszcze że kafeteria mi działa ale internet już nie.

Piszę z drugiego komputera więc złośliwości nt internetu niepotrzebne. OK tylko z jakiej paki komputer mi się zepsuł nie z mojej winy po 3 tyg użytkowania, a po naprawie mi go oddają w stanie takim, że ja mam niby wszystko sama instalować?

Gość wiedzzzminn
Jak się ktoś nie zna na kompach, to bierze człowieka, płaci mu i ten mu komp stawia serwis nie ma nic do tego

Gość wiedzzzminn
No chyba nie serwis będzie ci instalował? co ty dzidzia jesteś?

no dobra a umiałby mi ktoś to zainstalować i naprawić tu na kafe? w zamian oferuję przyjemny cyber seks! :)

Do jasnej cholery, jak mam niby wg nich i was pościągać sterowniki np do karty graficznej, skoro nie mam internetu?! Pisze z drugiego komputera, ok, ale to nie jest sprawa serwisu czy ja mam drugi komputer czy nie. Jakbym nie miała to niby jak miałabym to zrobić? A nie jestem informatykiem i NIE WIEM jak to wszystko wgrac, zwłaszcza że w laptopie wgrałam sterowniki do modemu i netu dalej nie ma!

Gość zabadddo
To niby serwis ma wan neta stawiać? Puknij się laska w łeb. Co serwis ma do waszego Internetu?

Yyyy może ma do naszego netu to, że zamin się wzięli za naprawianie to wszystko działało poza tym drobnym szczegółem że komputer się nie włączał?!

dlatego może ktoś by mi tu pomógł? to zainstalowac ten internet? ja nie umiem. mam skopiowac internet na np pendriva na drukim kompie i przenieśc na ten laptopo gdzie nie ma internetu tak?i

tylko jak duży pendrive musze mieć? mam 4gb zmiesci sie cały internet?

Gość zabadddo
kobieto - serwis naprawia komputer oprogramowanie i co ty chcesz mieć na tym komputerze ich nie obchodzi, bo o tym ty decydujesz czyli decydujesz czy ma być internet, jaki systam i jakie inne programy nie umiesz zrobić, bierzesz człowieka, płacisz i masz i nie myl pojęc, z taką głupotą dawno się nie spotkałem ręce opadają

no dobrze juz wiem! zrozumialam:o nie znam sie na tym i nie musisz mnei od razu wyśmiewać i obrażać! dupek:O taki jesteś sprytny i mądry to powiedz mi jak mam ten internet skopiowac na pedrive bo wyskakuje mi caly czas jakiś błąd a nie mam czasu siedziec nad tym caly dzien:O:O

Gość 344444444444
masz drugiego kompa i nie mozesz sicgnac sterownikow? i ich przeniesc? hehehe masakra twoj maz widac tez kumaty:D