Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanapka1989pp

zerwalam z chlopakiem

Polecane posty

zerwalam z chlopakiem. doszlam do wniosku ze sie nie dogadamy.on swoje ja swoje.zastanawiam sie co on teraz mysli co czuje czy teskni.chcialabym zeby to odczul zeby zatesknil.wczoraj rozmowa z nim nie byla za fajna. o wszystko mnie obwinial. wmawial mi ze go nie kocham ze go oklamuje.z pracy go zwolnili za picie prawo jazdy stracil za picie. najpierw chcial ze mna mieszkac potem mu sie odwidzialo. ale ja go wczoraj sama tez dobilam. on chcialsexu ja mu powiedzialam ze nie chce bo sex z nim jest nudny. potem powiedzialam mu ze skoro chce byc sam to nie ch bedzie sam. powiedzialam ze mieszkac do niego nie pojde bo nie bede sie meczyc z jego rodzicami i powiedzialam mu i tak bedzie sam bo i tak go zadna nie ze chce bo on sobie wyremontowal gore. to mu powiedzialam ze teraz sobie bedzie meiszkal sam z wyremontowanym domu z rodzicami ale beze mnie a jak wychodzil to sie spytal czemu mu tak zrobilam. powiedzial ze zostaniemy przyjaciolmi. a ja mu powiedzialam ze ciezko jest byc moim przyjacielem

Gość ja juz poprostu ....
walczysz jak lwica...szkoda ze przegralas juz dawno temu