Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooool

Nadmiar kobiet!

Polecane posty

Gość Karooool

Mam problem bardzo rzadko spotykany wśród mężczyzn, mianowicie chodzi o to, że kocham wszystkie kobiety i wszystkie chciałbym mieć w łóżku. Z drugiej strony kobiety mnie wykańczają. Nie ukrywam, że mam bardzo duże powodzenie wśród kobiet. Wielu znajomych mi zazdrości. Na prawdę to ja nie wiem gdzie tkwi mój urok, nie jestem zabójczo przystojny. Wszystkie kobiet, z którymi się spotykam są dla mnie bardzo miłe i skłonne do tego mi służyć jak królowi. Odnoszę wrażenie, że każda kobieta, która na mnie spojrzy ma ochotę na bliższy kontakt. A ja niestety nie potrafię odmawiać i w zasadzie każda znajomość z kobietą kończy się łóżku. :-(

Gość ja juz poprostu ....
fajnie tez tak chce i tez tak bede robic :)

Gość cwaniaczkowaty cwaniaczek
nie rozumiem w czym problem? kochać nie kochasz, to pożądanie hormony buzują. Tylko nie rozumiem w czym widzisz problem, popatrz lądujesz z nimi w łóżku ale nie robisz im tym krzywdy bo jak nie ty to ktoś inny więc wyrzuty sumienia możesz sobie wcisnąć w buty. Z kolei kobiety na tym świecie były stworzone by służyć mężczyzną - mają to we krwi to norma sam to często w około siebie zauważam. Zmieniły się czasy, mamy równouprawnienie ale to jest genetycznie wpisane tak jak fakt że kobiety rodzą mężczyźni płodzą... One lubią być "niewolnicami" jak nimi nie są to związek się rozpada. Zaraz tu będzie ostra krytyka ale zwyczajnie się przypatrz w tym co robią a w tym co mówią bo to dwie różne rzeczy

Gość och, karol
och

Gość Ave Cesar
Karoool Ty się żalisz Czy chwalisz ? :)

Gość niun
filmów sie gimnazjum naogląda i wymyśla

Gość ogólnie to kiepskie prowo
"Mam problem bardzo rzadko spotykany wśród mężczyzn, mianowicie chodzi o to, że kocham wszystkie kobiety i wszystkie chciałbym mieć w łóżku." a podobno każdy mężczyzna mysli o seksie co 7 sekund i ma ochotę przelecieć każdą która nastawi dupę :O🖐️ jesteś tak typowy że aż żal :classic_cool:

Gość Pan X
ogólnie to kiepskie prowo - " każdy mężczyzna mysli o seksie co 7 sekund i ma ochotę przelecieć każdą która nastawi d**ę " - skąd ty wzięłaś taką statystkę? powszechnie wiadomo że przeciętny facet w wieku 12-18 - myśli co 0,5 sec 19-24 - 2 sec 25-30 - 4 sec 30+ - 6 sec co 7 sec to myślą tylko ci zahartowani

Gość gosc
Dnia 5.12.2011 o 13:01, Gość ogólnie to kiepskie prowo napisał:

"Mam problem bardzo rzadko spotykany wśród mężczyzn, mianowicie chodzi o to, że kocham wszystkie kobiety i wszystkie chciałbym mieć w łóżku." a podobno każdy mężczyzna mysli o seksie co 7 sekund i ma ochotę przelecieć każdą która nastawi dupę 😮🖐️ jesteś tak typowy że aż żal :classic_cool:

A teraz sobie wyobraź jak się czuje facet którego żadna dziewczyna nie chce nawet przytulić a cały czas o tym myśli bo taki ma hardware.

Z@jebiście co nie?