Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona rocznik '89

ja i ON ..Albańczyk..

Polecane posty

Gość ona rocznik '89

co myslicie czy taki układ dwoch tak róznych narodowosci ma jakies szanse?oboje mamy 22 lata,mieszkamy i ,zyjemy we włoszech

Gość ona rocznik '89
znamy sie od roku ,ale ja tego człowieka wciaż odrzucałam,ale on nadal sie stara ,cały ten czas...w gr minie rok od kiedy sie znamy..boje sie zaangazowac w taki zwiazek,,czy to wogole ma sens( sama niewiem czy chce byc tu we włoszech czy wrócic do kraju) :(:(

Gość wefwefgwe
co jak co ale albanczykow nie nawidze, mieszkam w uk i mam z nimi doczynienia od czasu do czasu, skurwy..pierwszegos topnia

Gość Byłam kedyś z albańcem
We Włoszech, zdradził mnie po miesiącu, a potem chciał mi też wprać, wysyłał na mnie koleżków albańskich z obelgami, a to przecież on zdradził, bo tam kobieta to nic. Źle też wspominam sex, tylko dla niego miało być dobrze, rzucił się na mnie jak zwierz, aż mnie wszystko tam bolało ale to go nie obchodziło i kontynuował. Po nim nie kochałam się z nikim przez 10 lat, taki wstrząs. Genaralnie źle traktują oni kobiety; ona ma robić na rodzinę, spuszczać wzrok i cierpieć, takie gorsze coś. Na początku znajomości to on był jak miód, a potem to dopiero mi w kość dał. Dobrze że z tego w całości wyszłam! gdybyś była moją siostrą to w życiu nie chciałabym żebyś się zadawała z albańczykiem. Dzisiaj jak widzę albańczyków to aż mi się w brzuchu przewraca.

Gość ona rocznik '89
no to zescie mnie ocieszyli ...:(:(:(

Gość ona rocznik '89
BYŁAM KIEDYS Z ALBAŃCEM a mozna go jakos srawdzic ?no niewiem jkaos wyczuc jaki jest,i czy taki niebedzie jak w twoim rzyadku:( chyba sie nieda:(

Gość Co za tepy narod
a mnie moj ahmedzio bardzo kocha

Gość ona rocznik '89
aha czyli mam rozumiec ze leszy rodak chlajacy co drugi dzien browara koło monoolowego i niedajacy kasy na zycie skurwysyn niz może ktos innej narodowosci a wartosciowy człowiek?

Gość karolinka 19 lat wawa
ja mam cudnego Kenijczyka, kulturalny nie pije nie pali wszystko mi kupuje, ach mówie ci bierz tego albańczyka! :) bedzie super, a jak cie zaprosi do Albanii to bedziesz żyła jak królewna ;)

Gość ona rocznik '89
widze ze sobie jaja robicie ze mnie ale ok.chciałam tylko od was rady,wg mnie rownie dobrze moge ryczec jak mnie jakis olaczek zostawi w ciazy i sobie czmychnie do innej zdżiry,NIEWAŻNE DZIENKS

Gość karolinka 19 lat wawa
przecież ja ci napisałam, bierz go! ja sobie też nie wyobrażam być z polakiem pijakiem i brudasem :)

Gość stella23
gdzie Ty sie pchasz z takimi pytaniami? Przeciez wiadomo, ze od razu Cie blotem obrzuca. Ja Ci nie poradze w tej sprawie, bo nie znam zadnego Albanca, ale powiem Ci, ze tutaj niczego sie nie dowiesz

Znam jedna szczesliwa polsko-albanska pare. Ale to jedyny wyjatek. W moim zyciu najgorsi adoratorzy-przesladowcy jakich mialam byli z Albani. Jak sie upra to nie ma na nich sily

Gość jdjddjdjdjdakaahu
kmoja znajoma ma Albańczyka...ale z niego przystojniak! wszystkie jej zazdroszczą!

Gość ona rocznik '89
stella23 wiesz chyba masz racje;/ choc sadziłam ze neutralne miejsce takie jak to ,gdzie nikt mnie niezna bedzie lesze ale chyba nie;/ czasem ludzia ciezko zrouzmiec niektore rzeczy

Gość ona rocznik '89
:)

Gość ona rocznik '89
charmsy a jesli moge wiedziec gdzie ty miałas stycznosc z albańczykami?

Gość stella23
najlepiej jakbys znalazla jakies forum gdzie wypowiadaja sie kobiety, zony albancow. Jak poszperasz to pewnie cos tam znajdziesz, nawet po polsku. Tu to szkoda czasu, bo wypowiada sie w wiekszosci albo gowniarstwo albo ludzie, ktorzy czerpia satysfakcje z dopierdalania innym

Gość ona rocznik '89
stella23 dobrze to ujełaś:)

Gość JustynaKRKKKK
jak ktos sie durnie pyta durna odpowiedz wiesz dziewczyno co to jest albaniec?????????? turek -arab-terrorysta -mafia w jednej osobie uwazaj jak z nim skonczysz zeby twoje zwloki w sekwanie nie wylowiki

Gość ona rocznik '89
1)do sekwany to ja mam daleko 2) wiem bo znam takowego od roku albańczyka

w UK, pelno ich tu. Czasem chowaja sie za niemiecim lub francuskim obywatelstwem zeby poderwac jakas naiwna :) nie mam nalepszych wspomnien z nimi

Gość Anna 1980
Ech koleżanki. Albańczyka miała, i Hiszpana i Włocha ale najlepszy był jednak Kameruńczyk

Gość ona rocznik '89
krystyno ty chyba nierozumiesz znaczenia tego słowa

Gość Dojrzała urszula
podobno albańczycy bardzo lubią kochać się w pupę, to prawda?

Gość ona rocznik '89
aha czyli mam rozumiec ze rzyjazn z człowiekiem innej narodowosci jest kurestwem?! to jak sie nazywa to..jak młode gowniary daja duy na dyskotece olakom?jak to sie nazywa ?!! bo ja tu czegos niemoge zrozumiec

Gość ona rocznik '89
dojrzała urszulo tego niewiem bo ja sie z nim niekochałam a ni niezamierzam jak na narazie