Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję sie!!!!

Boję się!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość boję sie!!!!

Jestem przerazona, od dwuch tygodni mialam bole gardla, lekkie przeziebienie i katar, kilka dni temu dostalam goraczki i bulu jezyka i calej jamy ustnej. o tego jakas dziwna wysypke na rekach, łokciach i stopach. bylo to w weekend wiec przerazona pojechalam z moim chlopakiem do 1 szpitala, gdzie powiedzieli mi ze mam grzybice jamy ustej, jednak wysypka na ciele nie rozpoznana. wyslali mnie do drugiego lekarza zeby zrobic badania krwi, podstawowe badania krwi wporzadku , dali mi cos na grzybice ale wysypka tez nie rozpoznana. wlasnie wyszlam od kolejnego lekarza ktory takze nie rozpoznal wysypki , ale byl zdziwiony grzybica jamu ustnej, bo nie bralam zadnych antybiotykow co jest zazwyczaj glownym powodem. Siedze w domu i wkrecam sobie ze mam aids, bo przeczytalam z 50 stronek z google i wszedzie pisze ze grzybica jamy ustnej jest pierwszym z objawow aids.. cala sie trzese, jestem przerazona. niech mi ktos powie ze powodem moze byc cos innego! czy ktos mial kiedys tego typu grzybice co bylo spowodowane zwyklym oslabieniem organizmu, czyms innym niz aids i antybiotyki. proboje sie uspokoic. za tydzien pojde do lekarza znowu na kontrole i chyba poprosze o testy na hiv. lekarze ktorzy mnie widzieli nie przywiazuja duzej wagi do tego co mi jest, jestem panikara z natury i wkrecam sobie rzeczy, ale potrzebuje jakiejs pomocnej informacji zeby to sobie z glowy odkrecic.

Gość boję się!!!!
Mam! Moj chlopak jest z pakistanu. Nie wiem ile dziewczyn mial przede mna.

Gość boję sie!!!!
to podszyw... mialam moze 2- 3 krotkotrwale zwiazki

Gość nie lekarz
wydaje mi sie ze masz HCV-zółtaczke typu C. Niestety atakuje ona także wątrobę i sie umiera, przykro mi

Gość amotaks
to raczej objawy mononukleozy to choroba zakaźna

Gość ciotunia lalala
idz do polskiego prywatnego lekarza niech ci wypisze skierowanie na rozne badania

Gość numerowaaaaaa
Mysle, ze przesadzasz, ale jak sie tak niepokoisz to zrob sobie test na HIV, one sa za darmo, na wynik sie czeka okolo tygodnia niestety.

Gość boję sie!!!!
no wlasnie lekarka mnie troche olala, bo powiedzialam lekarce ze wyczytalam ze jest to jeden z objawow. na co lekarka mi powiedziala ze tak to jest jak niewiesz czego szukasz i jak cos znajdziesz to nie wiesz jak to zinterpretowac. powiedziala zebym brala leki ktore mi przepisali i jak nie bedzie poprawy to bedziemy kontunuowac badania. troche sie uspokoilam juz, ale mimo wszytsko mam stracha.

W szkole w której pracuje są 2 przypadki hand , foot and mouth, pewnie Ty tez to masz.

Gość boję sie!!!!
to nie to.. lekarze to wykluczyli, bo tez myslalam ze to "gardlo dłonie i stopy" ale ja oprucz bólu gardła mam grzybice jamy ustnej to mnie wlasnie przeraza

Gość boję sie!!!!
to nie to.. lekarze to wykluczyli, bo tez myslalam ze to "gardlo dłonie i stopy" ale ja oprucz bólu gardła mam grzybice jamy ustnej to mnie wlasnie przeraza

Jak się martwisz to idź zrób test na AIDS, idź do walk in i zrób nawet jutro .