Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aivalar23

Cesarskie cięcie na życzenie

Polecane posty

Witam. Wiem na pewno, że nie chcę rodzić naturalnie. Boję się bólu, i nie chcę mieć brzydkiego krocza, i luźnej pochwy. Wie ktoś może ile kosztuje cesarka na życzenie w Krakowie? Jak ją załatwić? Jaki lekarz wykona zabieg? Bardzo proszę o pomoc!

To jest dla mnie poważna sprawa, i bardzo proszę o poważne i konkretne wypowiedzi, najlepiej kobiet, które już to przeżyły.

Ja miałam cc ale ze wzg na zagrożenie życia dziecka.Z tego co wiem to musisz zapytać lekarza gin najlepiej w prywatnym gabinecie ile dać w łapę albo w prywatnej klinice.

Dziękuję za rzeczową wypowiedź. Moze wypowiedzą się również inne mamy które miały cesarkę na życzenie?

Gość Herodus Maximus
życzyć to ty sobie możesz, zdrowia szczęścia i słodyczy. Jedyny cesarz na świecie Hirohito, ma już terminy zajęte do 3000 roku.

Chciałam najpierw popytać, by wiedzieć jak mam zagadać i jakiego lekarza polecacie, ponieważ koleżanka też chciała załatwić, ale trafiła na lekarza który nawet za pieniądze nie chciał się zgodzić, ale w końcu ze względu na bezpieczeństwo dziecka i matki miała zrobioną cesarkę, a ja nie chcę liczyć na przypadek.

Uwierz mi Herodus, że mogę sobie życzyć. Nie mam zamiaru przez 20 lub więcej godzin rodzić w bólach, i jestem wstanie zapłacić by rodzić po ludzku. Zresztą każda kobieta powinna mieć wybór, i wybór każdej kobiety powinno się uszanować.

Gość FacetSwojejDziewczyny_
ty chyba nie wiesz jakie to niezdrowe mieć napruty brzuch

Gość do autorki cos napisze
Jesli tak podchodzisz do tego to uwazam ze wogole nie powinnas miec dzieci. Brzydkie krocze ?? Luźna pochwa ?? Zal mi ciebie. Boisz sie bolu to po cholere zachodzilas w ciaze. Moim zdaniem jesli to tylko mozliwe to kazda kobieta powinan rodzic naturalnie. Chyba ze twoj facet ma takiego malego penisa i boisz sie ze po naturalnym porodzie juz go nie poczujesz. Jesli tak to rob cesarke. hehe. Powodzenia

Poza tym chcę dla mojego dzieciątka jak najlepiej, a dziecko które przychodzi na świat też cierpi.Chcę sobie i jemu oszczędzić tego bólu. Mam do tego prawo.

Jasne niezdrowe mieć ponacinany brzuch. A zdrowe mieć nacinane krocze lub porozrywane krocze, i miec problemy z nietrzymaniem moczu.

Wiem co piszę, poród tak samo jak cesarka nie jest obojętny dla organizmu. Oba niosą za soba zagrożenia. Co w tym złego, że chcę dalej wygladać estetycznie, dla mnie to nic złego.

Gość dffgghjhhj
wpisz w google swoje pytanie

gin do którego ja chodziłam z inną laską umówił się na cesarkę i to za darmo miało być ( tyle że była jego pacjentką) ale ona w ramach hmmm podziękowania po cesarce dała mu w koperciew okrągłego tysiączka ;)

Dość się już tutaj naczytałam wypowiedzi, mam luźną pochwę, nie mam satysfakcji, przestałam sie podobać mojemu mężowi.Kocham swojego męża i on mnie, jestem zadowolona z seksu oraz jego przyrodzenia. Mi zupełności wystarcza i satysfakcjonuje, dla mnie jego wielkośc jest odpowiednia. Chcę byc dalej atrakcyjną, bo wiem, że gdy ja będę szczęśliwa moje dziecko będzie to wyczuwało i też będzie szcześliwe.

i ja też polecam cesarkę. A matek polek ,które rądzą TYLKO naturalnie i najlepiej bez znieczulenia bo TRZEBA cierpieć przecież by swe dzieci kochać nie słuchaj. Ja na życzenie nie miałam ale po 2 dniach naturalnego porodu w końcu mnie pocieli. Jeśli się zdecyduję na 2 dziecko to o innym "porodzie " niż cesarskie cięcie nie chcę nawet słyszeć :D

Gość Herodus Maximus
jeden debil się juz odezwał.

Gość ja wam powiem cos na ten temat
ale wam pojechalem az mi komentarz usuneli. Ale napisalem prawde

Gość ghghghjhjhkkh
skoro boisz sie ze nie bedziesz mu sie podobac to w ogole nie powinnas zachodzic w ciążę.... ;)

Gość ddsdsds
czekam na e-mail :) pospiesz się bo zaraz muszę wyjść

Gość lena marlena @
tylko licz się z tym, że po cesarce trudniej i dłużej dochodzi się do siebie niż po porodzie naturalnym a dla zdrowego dziecka, normalnie ułożeonego główką w dól, które też przygotowuje się do naturalnego porodu - cesarka wcale nie jest taka fajna, niestety. Poród jest naturalny, cesarka to szok bez ostrzeżenia dla dziecka. Pomyśl też o nim, nie tylko o sobie.

Gość ghghghjhjhkkh
no to wlasnie ja czytalam ze jedna babka pisala ze cesarka kosztuje 2 tysiace, znieczulenie 500 i jeszcze jakies pierdoly...

Dziękuję za miłe słowa. Nie rozumiem ataków ludzi. To jest moja decyzja. Nie mam nic do kobiet, które rodzą naturalnie, mają taki wybór. Każda kobieta powinna mieć. Nie rozumiem dlaczego kobieta która otwarcie przyznaje, że chce miec cesarskę jest od razu krytykowana. Ja nie krytykuje kobiet które chcą rodzic naturalnie. Szanuje ich decyzję.

Gość rżne ześmiechu
mi tez usuneli

mnie to dziwi wiekszosc kobiet pewnie boi sie jak bedzie wygladac po porodzie, czy dalej beda atrakcyjne a tu na kafe to widac ze zadna sie tym nie przejmuje, ciekawe :o ja jak bede w ciazy, tylko i wylacznie cesarka porod sn dobry dla dziecka? a co jak cos pojdzie nie tak? zlamane barki, dziecko wyciagane sila poprzez kleszcze, nie dziekuje!

Gość ja wam powiem cos na ten temat
no ja bylem niemily bo jestem zwyklym trollem i hejterem. Lubie wyzywac ludzi na necie i smiac sie z nich.

Gość ddsdsds
lena marlena @ tylko licz się z tym, że po cesarce trudniej i dłużej dochodzi się do siebie niż po porodzie naturalnym a dla zdrowego dziecka, normalnie ułożeonego główką w dól, które też przygotowuje się do naturalnego porodu - cesarka wcale nie jest taka fajna, niestety. Poród jest naturalny, cesarka to szok bez ostrzeżenia dla dziecka. Pomyśl też o nim, nie tylko o sobie. oj nieprawda :)