Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sewiq

Obawy przed pierwszym razem...

Polecane posty

Gość Sewiq

Cześć wszystkim ;) Otóż, znam się z pewną dziewczyną od bardzo dawna, ale ostatnio bardzo zbliżyliśmy się ku sobie, zależy mi na niej. Chciałbym z nią przeżyć swój pierwszy raz, ale obawiam się, że będą problemy z wejściem w nią, ponieważ ona jest dziewicą w dodatku drobniutką a mój penis ma 18,5cm długości (mierzone poprawnie, od brzucha) i 14cm obwodu. Czytałem już kilka podobnych tematów, ale chciałbym się jeszcze Was poradzić, na co zwrócić szczególną uwagę itp... Im więcej wiedzy na ten temat tym później mniej stresu ;) Dodam, że mam 20lat i chciałbym żebyście potraktowały/potraktowali temat poważnie ;) Pozdrawiam!

Gość simian raticus
Dobrze ją podnieć by była wilgotna!

A ja mam jeszcze takie pytanie - doszło już między wami do jakichś kontaktów seksualnych (np. petting)? Czy masz zamiar tak od razu skoczyć na głęboką wodę :P

Gość Sewiq
Wiesz, pieszczoty były... ale nic więcej jak na razie... Ale mam nadzieje, że to się niebawem zmieni ;) Na pewnej domówce, długo się całowaliśmy i rozmawialiśmy o seksie i wtedy potwierdziły się moje przypuszczenia, że jest dziewicą. Atmosfera była tak gorąca, że gdyby nie to, że było dużo osób i nie byliśmy na "swoim terenie" to zapewne doszłoby by do kontaktu seksualnego.

Gość Sewiq
Czekam na więcej wpisów ;)