Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

skreslenie z listy studentów

Polecane posty

witam mam pytanie do was moze ktos cos poradzi skreslili mnie z listy studentów za nie oddanie indeksu w terminie oceny wszystkie mam w indeksie i w systemi usos szkoly ale nie oddalam indeksu poniewaz mialam problem z jednym wpisem i wyszlo jak wyszlo po drodze powazne problemy zdrowotne i mieszkam 100 km od szkoly i nie oddalam tego indeksu wyslali mi pismo ze skreslili mnie z listy studentów dzwonilam do szkoly i mam jutro rozmowe z dziekanem zeby to wszystko odkrecic strasznie sie denerwuje ze przez taka glupote wywalą mnie ze szkoly

Gość dffgghjhhj
moglas oddac indeks, mialabys warunkowe...

jeszcze cie nie skreślili. nawet jak dostalaś pismo. zostala podjęta decyzja o skreśleniu ale będzie ona wykonalna dopiero po 14 dniach od poinformowania studenta listownie. nie przegap tych 14 dni chocby nie wiem co ci w dziekanacie mowili , do puki nie zobaczysz dowodu ze przywrocono cie na liste studentów lub nulowoano decyzje!!!! jesli zobaczysz ze spawa nie jasna najpozniej 10 dni od decyzji o skresleniu dostarcz podanie do rektora odwołanie od decyzji o skresleniu.

Miałam bardzo podobna sytuację, tyle że kilkanaście lat temu...nie było wtedy jeszcze USOS, ale przyjechałam do dziekanatu, spokojnie wytłumaczyłam pani zaistniałą sytuację, bez problemu i bez wizyty u dziekana. Usłyszałam swoje, przeprosiłam za niepotrzebne zamieszanie i sprawa sie zakończyła. Nie denerwuj się, im tez zależy na tym żeby studentów było więcej niz mniej...a jesli dobrze sie przyjżysz to zauważysz, że panie w dziekanacie czują sie i zachowują jak ważniejsze od dziekana:) Powodzenia.

Gość pani czkwaka exclusive
jak dobrze że u mnie nie ma indexów tylko wszystko elektronicznie :classic_cool:

dzis dostalam pismo jutro jade do szkoly bede rozmawiac z dziekanem dzis dzwonilam i pani z dziekanatu mi powiedziala ze musze z dziekanem rozmawiac i powiedziala ze jutro musze przyjechac ale jak myslicie da to rade odkrecic ja nie mialam zadnych warunków wszystko pozaliczane

tak mnie to strasznie zdenerwowalo ale sama jestem sobie winna czlowiek ma za duzo problemow nerwowa praca i problemy ze zdrowiem i o szkole juz myslec nie ma sily