Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła maaamuska

co myslicie o tym wozku??

Polecane posty

Gość Ładdny wózek
Bardzo mi się podoba ta lila

Gość Mama karmiąca MM
Wizualnie wygląda dość ładnie, choć kółka wydają się nie być zbyt solidne.

Gość przyszła maaamuska
hymm juz nie wiem co robic :( tez mi sie podoba no ale ze wyglada dobrze nie znaczy ze sie sprawdzi :( w sumie wazniejsza jest jego funkcjonalnosc a nie moge zadnych opini o nim znalezc :(

Gość przyszła maaamuska
a inne mamy bardziej doswiadczone co myslicie o nim?

Gość przyszła maaamuska
trop ten ogolnie wyglada na fajny ale chyba nie ma skretnych kół tak?

Gość trop
Nie, ale ma pompowane koła, zaś ten co zaproponowałaś ma plastikowe koła, i te z przodu są mniejsze. Moim zdanie dla dziecka jazda tym wózkiem porównywalna by była do jazdy wózkiem sklepowym. Szczególnie po kostce brukowej... Poza tym miałam te skrętne koła przy poprzednim wózku czasami były wkurzające...

ogolnie wozek jest ok, wizualnie ladny. Bardzo podobny do mojego, ktory kosztowal 400 pln wiecej. Dla mnie byly wazne pompowane kola, duza siatka na dole, najpierwn bylam w sklepie zeby sie "pzejechac" a potem zamawialam. Wiedzialam dokladnie co kupuje dzieki temu :-)

no i zobacz jak jest regulowane oparcie w wersji spacerowej, czy np tylko 3 punktowe czy calkowicie ustawiasz w jakiejkolwiek pozycji chcesz - to wazne, bo w sacerowce bedziecie dluzej jeździc

Gość przyszła maaamuska
trop ten wozek o ktory sie pytam przeciez ma Koła pompowane łożyskowane, przednie skrętne z możliwością zablokowania. wiec jesli mi bedzie przeszkadzalo to ze sa skretne to zablokuje a mysle ze lepiej mniec mozliwosc kol skretnych to zalezy juz po jakim podlozu sie jezdzi. jedyne co mnie martwi to tam sa wykonczenia takie plastykowe mam nadzieje ze sa trwałe... no ale juz to mnie zastanawia... Jang Mamuśka niestety nie mam mozliwosci wybranai sie do sklepu jestem z tych mam z przymusowym lezakowaniem :( a na meza nie ma co liczyc w tej kwestii ... jesli chodzi o oparcie to jest podana inf ze Oparcie regulowane wielostopniowo.

Gość trop
akurat o plastiki to bym się nie martwiła, bo zazwyczaj są dość solidne, twarde. Ja na pewno koła muszę mieć pompowane, bo moje miasteczko wyłożone jest praktycznie tylko kostką brukową i kocimi łbami... Poza tym jeśli bym się zdecydowała na kolejne dziecko, to nie mam najmniejszej ochoty na kupowanie jeszcze raz wyprawki. A klasyk jest klasyk. Pewnie i tak do tego wózka będę musiała dokupić lekką spacerówkę, aby nie zajmowała zbyt dużo miejsca w bagażniku, dała się łatwo złożyć itd itp.

Gość wybierz sama w sklepie
nie na allegro. Na allegro pozniej taniej zamow, ale pomacaj wczesniej w realu. Ja tak zrobilam, wybralam w sklepie, a pozniej upolowalam uzywany w super cenie. A, i koniecznie kup jakis porzadny fotelik z atestami, nie zadowalaj sie byle czym co daja w komplecie.

Gość przyszła maaamuska
tak tylko juz pisalam ze nie mam jak chodzic po sklepach bo mam zakaz ruszania sie z łozka :( a na meza nie ma co liczyc w tej kwestii no a wozek sam sie nie kupi :( wiec zostalo mo allegro dlatego zadalam to pytanie liczac na Wasze rady moze akurat ktoras mama miala ten wozek i napisze czy sie sprawdził czy nie ...

wiesz, patrzac na nazwe to chyba podrobka coneco...nie znam tych wozeczkow ale polecam Ci wejsc na strone bobowozki.com.pl jest tam teraz bardzo duzo promocji i mozesz kupic wozek o kilkaset zlotych taniej bo wyprzedaja modele pod koniec roku:) ja oszczedzilam 600 zl! to bardzo duzo,masz tez fajny poradnik doboru wozeczka:) polecam! :)

Też się zastanawiam nad tym wózkiem :) Upewniłam się u sprzedawcy, że barierka w wersji spacerowej jest do końca wypinana, a oparcie rozkłada się całkowicie do pozycji leżącej, więc to na jego plus :) Jeżeli chodzi o tą kategorię cenową to podobny wydaje mi się: http://allegro.pl/wozek-raptor-z-fotelikiem-7-1-gratisow-warto-i2012106496.html Waga też niska i wizualnie podobny ;)

Gość nie no ale jaja robią już
PODRÓBY dziadostwa jakim jest CONECO???:D

Gość 4 tysiace to ma być
nie oszczędzanie na dziecku?:O nie rozśmieszaj mnie, to wózek ze średniej półki:O poza tym beznadziejny, bo koła ma do dupy, nie są pompowane i do tego 3??? i śmiesz jeszcze pisać, że nie oszczędzasz na swoim dziecku kupując mu pojazd 3-kołowy?????????? wyrodna matka!!!

Gość jhjgg
ja bym za tego co pokazalas za 4 tys. nie dala ani zlotowki i nie obrazaj innych bo niektorych zwyczajnie nie stac raczej malo kogo zeby za tyle wozek kupowac,kiedys Tobie noga moze sie podwinac za takie glupie gadanie;/

Wydaje mi się, że uczenie dziecka materializmu jeszcze przed narodzinami jest wiekszą krzywdą niż wożenie go w wózku za 800 zł :] Nie wiem ile masz lat ale mnie mama woziła w wózku któregoś pokolenia, wiklinowym, napewno niestabilnym i cieżkim i żyje :D Kręgosłup się trzyma, reszta też na swoim miejscu ;) Poza tym nie wiem jak Ty ale ja swojego dziecka w wózku nie zamierzam wychowywać a jedynie jeździć na spacery, na początku napewno nie wielogodzinne więc krzywda mu sie nie stanie :)

Zafundować im miłość, opiekę, bliskość rodzica :) Pieniądze szczęścia nie dają po co maluchowi wypaśny wózek za 4 tysia, najlepsze zabawki, jak mame widzi tylko w weekendy a ojca raz w miesiącu? A później dzieciaki w podstawówkach prześcigają sie w najnowszych modelach komórek, iPhonów iip. No super myślenie... Mnie akurat żaden mops pomocy nie udzieli, bo za dużo zarabiamy :p Ale nie widze problemu by kupić tańszy wózek, toć ode mnie zależy czy dziecko nie wyląduje w rowie nawet w super wypaśnym wózeczku - w końcu ty go pchasz :]