Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojox

Oby PO nigdy już nie dorwało się do władzy

Polecane posty

Gość Wojox

Tusk w 1993 miał odwrotne poglądy do swoich dzisiejszych. Chciał niskich podatków, zmniejszania biurokracji http://www.youtube.com/watch?v=la35JnhIulg A co on robi dzisiaj? Podatki podwyższa, biurokrację rozszerza. Jak to jest, że PO wygrało ponownie wybory?

Gość ptasiek nastroszony
musi tak byc by ratowac Polskie. skoro motloch ja doprowadzil swym zlodziejstwem i lenistwem na skraj bankructwa

Gość Wojox
Nie da się mieć tak dużego państwa (wzrost biurokracji) i jednocześnie opanować kryzys i spłacać dług państwa. Podwyżka podatków = mniej w naszych portfelach = brak wzrostu gospodarczego.

Gość a ja słyszałem
Tusk powiedział swego czasu słowa "polskość to nienormalność". Pamiętam.

Gość ypsylonik27
ratować polske ? przed czym ? przed wymyślonym kryzysem ? ludziom wciska się takie kity że aż żal czytać

Gość gość
Ta polskość o której Tusk mówił to "polskość w wykonaiu popaprańców z pisu i okolic...Ich polskość to nienormalność.

Nie martw się, ludzie będą na PO głosować z nienawiści do Kaczyńskiego

Gość gość
Z nienawiści ?Nie.Ze strachu przed jego powrotem do władzy...

Ja popieram ten rzad bo dzieki tuskowi jestesmy w unii i możemy wyjezdżać na zakupy do mediolanu czy londynu. Caly swiat stoi przed nami otworem. Prawo jest lepsze i bogatym latwo jest zarabiac.

Gość gość
Ma szanse. Zobaczymy co zrobia przez cztery lata.

Gość Wojox
Właśnie nikt nie zmniejsza biurokracji. Koszmarne rządy PO. "mająć dzirę budżetową nie można zmniejszyć podatków!!!" Jak się zmniejszy liczbę urzędników, ministerstw, instytucji państwowych to tych pieniędzy w budżecie będzie potrzeba znacznie mniej. PO tego nie robi!

Gość Wojox
"Ja popieram ten rzad bo dzieki tuskowi jestesmy w unii i możemy wyjezdżać na zakupy do mediolanu czy londynu." Ty chyba kpisz. Jedź do Lichtensteinu, które nie jest w UE, i zobacz czy możesz z niego pojechać do Londynu. :)

zmniejszenie biurokracji jet potrzebne ale ty znajdziez miejca pracy dla tych zolnionych urzędnikó? cyz będziesz im wypłacał zasiłek z własnej kieszeni???? to nie tkie proste. ponadto jedyne co moze na stale i trwale naprawic naszą gospodarkę to reformy krus, zus,służby zdrowia bo to żre gigantyczne koszty i to skarbonki bez dna szczególnie zus i służba zdrowia...

Gość Wojox
"zmniejszenie biurokracji jet potrzebne ale ty znajdziez miejca pracy dla tych zolnionych urzędnikó? cyz będziesz im wypłacał zasiłek z własnej kieszeni????" To nie jest zmartwienie państwa, państwo w ogóle nie powinno się w to wtrącać, bo żeby funkcjonowały jakieś programy pomocy dla bezrobotnych to potrzeba na to kolejnych pieniędzy. "ponadto jedyne co moze na stale i trwale naprawic naszą gospodarkę to reformy krus, zus,służby zdrowia" Wszystko sprywatyzować.

Nie bywam w Lichtensteinie bo nie mam potrzeby. Interesuje mnie wjazd do Londynu czy do niemiec, wloch. Odkad jest premierem tusk latam gdzie chce. Nie jestem ograniczona. Unia jest naprawde swietna. A jak wejdziemy do euro to juz nie bedziemy martwic sie o kursy przed wakacjami. Teraz musimy placic wiecej. To bardzo niesprawiedliwe. Polacy tez chca zyc jak europejczycy. ale najwazniejsze jest prawo, ktore zmienia sie na korzysc ludzi.

Gość Wojox
"Odkad jest premierem tusk latam gdzie chce. " Czyli twierdzisz, że w 2005 nie można było jeszcze jechać do innych krajów? :)

Gość dziekawe to jest
ze to tusk rzandził krajem wielokrotnie unia wolność lub Kongres Liberalno-Demokratyczny to on wprowadził prywatyzacje (kradzież) on obalił Rząd Olszewskiego w nocnym głosowaniu z 4 na 5 (dokładnie trzy kwadranse po północy) czerwca 1992 roku w związku z wykonaniem przez ministra Macierewicza uchwały Sejmu o ujawnienie konfidentów służby bezpieczeństwa zajmujących stanowiska w najwyższych władzach państwa. http://freeisoft.pl/2010/04/teczka-personalna-donalda-tuska-jaka-byla-droga-do-politycznej-kariery-pana-premiera/

Gość Matix86
Wojox Jesteś ekonomicznym analfabetą dlatego tak piszesz ponieważ gdyby było inaczej to wiedziałbyś że to co się teraz dzieje w Polsce i na świecie to nie wina Tuska tylko bankierów z USA

Gość gość
Prywatyzacja to sprzedaż a nie kradzież... Reszta twojego postu jest tak samo błędna.