Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andyyxd

Cwiczenia

Polecane posty

Gość Andyyxd

Witam Dlugo bym musial pracowac na odpowiednia rzezbe samymy pompkami? bo zeby jechac na silke to niestety nie mam czasu przez szkole ;/

Gość Keri Bradszo
bez odzywek to jakies 10-15 lat 🖐️

Gość Andyyxd
Lol.. ale odzywki to raczej odpadaja.. i nie chodzi mi o to zeby napakowac sie jak pudzian bo ja malo waze i tak tylko chodzi o to zeby ladny zarsy miesni byl

Gość Keri Bradszo
no to mowie, samymi pompkami wiele nie zdzialasz 🖐️. Musisz cwiczyc rozne miesnie, stosujac rozne cwiczenia, a nie tylko pompki. Bez odzywek bedzie jeszcze trudniej 🖐️. A tak poza tym, to forum nie jest odpowiednie na takie pytania

Andyyxd też zacznę robić pompki, no bez przesady, że tyle lat. zacznę robić znowu pompki :) już miałem dłuższą przerwę w pompkach, ale mięśnie klatki skaczą :D

Gość Andyyxd
Hmm.. to moze jakos znajde troche czasu na silke :) chociaz weekendami ;p Bo tak wgl to cwiczylem ponad rok na silce ale potem mialem operacje 3 miechy bez zandych cwiczen zmiana szkoly i brak czasu no i jakos oslablem ;/

Gość werwyyyyyyyyyyyyyyyyqewrqwc
Keri Bradszo no to mowie, samymi pompkami wiele nie zdzialasz . Musisz cwiczyc rozne miesnie, stosujac rozne cwiczenia, a nie tylko pompki. Bez odzywek bedzie jeszcze trudniej . A tak poza tym, to forum nie jest odpowiednie na takie pytania Widzę że gówno się znasz o pompkach hehe Pompki to ćwiczenie w którym ćwiczy się za jednym razem wiele partii ciała i jest to jedno z najlepszych ćwiczeń. Można je urozmaicać po przez zmienianie szerokości rozstawu dłoni a także można wziąć np. nogi na łózko oprzeć. A autorze na twoje pytanie nie można tak o odpowiedzieć bo za wiele czynników na to wpływa.

Gość Andyyxd
WyplutyPsychicznie No na silke troszku malo czasu na ale chociaz weekendami sprobuje :)

Natomiast ja polecam podciąganie się na ojcowskim drążku. Za jednym razem ćwiczysz język oraz szyję. Poza tym te ćwiczenia sprawiają mnóstwo przyjemności

jakie najlepsze sa pompki? ja robiłem zwykłe i z nogami na tapczanie, pufku itp. Zaczne sobie znów robić pompki do tego sprężynkę wezmę hantelek nie mam

Gość Andyyxd
WyplutyPsychicznie Kiedys robilem z roznym ulozeniem dloni i rozstawem rak + silka to calkiem dobre efekty dawalo :)

werwyyyyyyyyyyyyyyyyqewrqwc Natomiast ja polecam podciąganie się na ojcowskim drążku. Za jednym razem ćwiczysz język oraz szyję. Poza tym te ćwiczenia sprawiają mnóstwo przyjemności Keri Bradszo wiem że to ty :P Było się podpisać swoim nickiem i coś sensownego napisać!!!

Gość Andyyxd
Tez lubie laweczke :D i na atlasie jeszcze tez lubie :D i z radyjkiem w tle :D

Gość zależy od twojego ciała
mi zajęło to kilka miesięcy. kilka serii dziennie

Gość Andyyxd
WyplutyPsychicznie No to nie zle z tymi pompkami ;) ja nigdy 100 nie robilem bo mialem ustalone te np 30 pompek i 3 serie. Ale np na jednej rece po 14 robilem :D

Gość Andyyxd
zależy od twojego ciała No to mysle ze do wakacji powinno byc ok

zależy od twojego ciała no to mnie to o wiele dłużej trawało :D teraz połowę z tego bym jedynie zrobił :( Andyyxd też robiłem serie ale przed seriami robiłem na maxa :D

Gość Andyyxd
No ba :D ja narazie jestem na etapie 20 na serie a i tak ledwo.. :(

mój rekord w minutę zrobiłem 55 pompek a teraz nawet 50 nie umię normalnie :( no 20 pompek 3-4 serie to tak zaczynałem z seriami i robiłem co drugi dzień

Gość Andyyxd
No ja na razie sprintu to nie zamierzam robic bo jeszcze troche rana po operacji boli.. ale powoli seriami daje rade :D i do wakacji musi mi sie udac to sie na plazy bedzie mozna poogladac za pannami :D