Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złotko333

złoty strzał?

Polecane posty

Gość złotko333
oooo ;) u mnie jedynie może być miejsza szansa ze względu na to że nie cały wytrysk był w środku tylko jeden "strzał" - Boże jak to głupio brzmi! no ale w sumie do ciązy potrzeba tylko jednego plemniczka :D

Gość JA DWA RAZY ZASZŁAM
po takim właśnie złotym strzale :D obie ciąze planowane i od razu zrealizowane :D

Gość madzia z aaaaaaap
U mnie to samo ! Obie ciąże zaplanowane i w pierwszym miesiącu starań zagnieżdżone w brzuchu hahaha :D Także 2 złote strzały :D

Gość każde kolejne cięcie
u mnie tak było przy obecnej ciąży - jeden stosunek i ciąża;)

Gość każde kolejne cięcie
bo chyba o to chodziło? w pierwszą ciążę też zaszłam w pierwszym cyklu starań, ale wtedy były konkretne starania co 2-gi dzień od 10 do 24 dc;) więc nie jeden strzał jak teraz;)

Gość złotko333
nooo dziewczyny to wznieciłyście we mnie nutkę nadzieji ;)

Gość znaczy że coś zjadłaś co
mnie się też żłoty strzał kojarzy ze śmiertelną dawką narkotyków... :p ale co do tematu to oczywiście ze można zajść po jednym razie, ja zaszłam w pierwszym niezabezpieczanym cyklu, chociaż czy to był akurat pierwsze kochanie czy następne któreś to nie wiem :D

Gość bbbecik
u mnie tez mozna powedziec ze zloty strzal tylko ze z peknietej gumki w 12 dni cyklu :)

Gość bbbecik
u mnie tez mozna powedziec ze zloty strzal tylko ze z peknietej gumki w 12 dni cyklu :)

ech, no u nas był własnie jeden strzał i już:) Tyle że my się z tego akurat cieszymy:)

ech, no u nas był własnie jeden strzał i już:) Tyle że my się z tego akurat cieszymy:)

Gość pewnie ze sięda
ja byłam 3 razy w ciazy i trzy razy od razu:) jestesmy mega płodni z moim partnerem:):)

Gość trtr
"powiedzcie czy znacie przypadki zajścia w ciąże tak od razu, w sensie jeden strzał i już?" Też jestem takim przykładem. Jeden stosunek do końca i od razu ciąża.

Gość trtr
"mnie się też żłoty strzał kojarzy ze śmiertelną dawką narkotyków..." Otóż to. Dlatego lepiej nie wymyślać nowych znaczeń dla funkcjonującego zwrotu, tudzież nie używać zwrotu który się zasłyszało a nie całkiem wie o co chodziło. Może wyjść dziwnie.

Gość pomijajac nazewnictwo
to jestem mamą drugiej córeczki.Dni plodne,małe i szybkie bara bara i już:))

Gość złotko333
przepraszam, jeżli nie tak użyłam tego zwrotu ale w moich stronach tak się mówi w takiej właśnie sytuacji, z resztą nieważne. ciekawa jestem co będzie, dodam, że bardzo ale to bardzo chciałabym mieć dzidziusia ;) ale atpie zebyśmy mieli akurat tak ogromne szczęście zeby dzięki jednemu wytryskowi i to nie całemu w środku, udało się zajśc , chciałabym bardzo!

Gość To prawdaaa
"zloty strzał" istnieje naprawdę :) U mnie w miesiącu był wlasnie tylko ten jeden raz i zakonczyło się ciążą... Życzę powodzenie, jesli chcesz dzidziusia :)

Gość złotko333
pewnie, ze chce!!! tylko teraz mam watpliwosci czy w moim przypadku to mozliwe.... to by chyba było mega szczescie....

Gość złotko333
up

Gość megaaaa123
napisz później co i jak ;P

Gość gość
Pierwsza ciąża z pierwszego stosunku bez zabezpieczenia, druga ciąża w 2cyklu starań, a 3 ciąża hmm ciężko stwierdzić...przez kilka miesięcy kochaliśmy się bez zabezpieczenia po owulacji, ale w ciąże zaszłam dopiero po stosunku w dni płodne. Wcześniej to było takie "są dni bezpłodne więc można bez zabezpieczenia, a jak będzie dzidzia to będzie" a przy cyklu w którym zaszłam było "albo teraz albo nigdy" ;) Można więc powiedzieć że zaliczyłam dwa "złote strzały" przy 3 próbach ;)

Gość gość
Peknieta gumka w 17dc kiedy miałam wrażenie, że już jestem po owulacji. 1 taki raz i od razu ciąża. Szok, bo problemy hormonalne, 30stka, bezpłodność w rodzinie, facet pali ( niedużo, ale to też obniża płodność ) i wpadka.