Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koci lapcia

co to oznacza, gdy facet...

Polecane posty

Gość koci lapcia

pisze do mnie w smsach i mówi tete a tete: "jestes genialna", "tak mi jest milo, gdy do mnie przychodzisz", "dzieki za przytulenie, od razu lepiej sie czuje", "potrzebuje kobiety", "jakie masz ladne nogi" poza tym jak jestesmy sami trzyma mnie za reke, glaszcze mnie po glowie, odwzajemnia uscisk, caluje mnie w usta (w sensie "cmok" po "przyjacielsku" ale w usta), generalnie nawiazuje kontakt fizyczny przez dotykanie dloni, ramienia, stanie bardzo blisko mnie a przy tym - podobno ma dziewczyne w innym miescie, do ktorej podobno regularnie jezdzi co dwa tygodnie, ale jak chorowal to ona jakos nie przyjechala a na pytanie czemu on odpowiedzial, ze to skomplikowane - nazywa mnie swoja "przyjaciolka" co mnie ustawia w wiadomym miejscu - w jednym tygodniu spotykamy sie codziennie i jest erotyczne napiecie miedzy nami a potem przez dwa tygodnie nie moge sie doprosic, zeby ze mna chociaz przez skypa pogadal, bo jest zmeczony albo zajety no kurde jestem skolowana, moze mi kto wyjasnic to???

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
heheheh cwaniak...dziewczyna ma daleko od siebie i do Ciebie dobiera sie:/

Gość bajenka
to znaczy ze trafilas na manupulanta ktoremu chodzi o luzna relacje bez zobowiazan. Podobasz mu sie i chce zaciagnac cie do lozka, dobrze ze chociaz wiesz ze ma dziewczyne w innym miescie. wiem ze i tak mnien nie posluchasz ale powinnas brac nogi za pas. Nie ufaj mu. jak nazywa przyjaciolka tzn ze nie planuje zwiazku, takie dotykanie, kontakt fiz, czulosc, swiadczy o tym ze chce zblizyc sie do ciebie na poziomie cielesnym. On chce jedynie luznego ukladu

Gość bajenka
olej go, dobrze ci radze , wiem ze trudno wykonac

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Dokladnie...chce luznego ukladu! Uciekaj..... On Ci sie podoba skoro dajesz sie dotykac, calowac w usta....

Gość Leticia909090
Ewakuuj się dziewczyno, zdystansuj go do siebie, nieczysto sobie pogrywa.

Gość koci lapcia
niespodzianki to nie bedzie, bo sie zabezpieczam na takie okolicznosci, ale dobrze poczytac glosy rozsadku. moze by go wykorzystac i porzucic wobec tego? hę..?

Gość Leticia909090
Nie zniżaj się do jego poziomu.

Chodzi o to że się chłopakowi udało. Udało mu sie genialnie przerobic Cię na drugą stronę, bo Ty myslisz że jak ktoś Cie całuje w usta to od razu Cie kocha, albo że mu zalezy (matko jedyna). Uważam tak jak inni: cwaniak. A jak sie z nim przespisz w celu wykorzystania go (żal) to sama jeszcze bardziej sie wkręcisz bo tak mają kobiety, a jego nic a nic nie zaboli ze go wykorzystasz, bo on ma cie gdzies.