Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość her_komendante

Euro 2012 - szaleństwo polek

Polecane posty

Gość her_komendante

Wiadomo , że do Polski przyjadą zagraniczni kibice , więc polki za wszelka cenę będą chciały się pokazać jako "nowoczesne gwiazdy" i przybliżyć kontakty z zagranicznymi przyjaciółmi. Powoli i starannie przygotowują się do turnieju mając w zanadrzu zupełnie inne rozgrywki niż piłkarze - niemal każda marzy o zbliżeniu do siebie potencjalnej ofiary i wyrwaniu się do innego kraju z tak zwaną "miłością swojego życia" . Faceci bez trudu (pijani czi trzeźwi) będą uczestniczyć w nocnych eskapadach nie mając pojęcia w co się pakują - bo podobno miłość nie wybiera , ale "działa spontanicznie". Najbardziej narażeni są Hiszpanie oraz Włosi i Grecy - wiadomo , bo południe. [cześć]

Gość her_komendante
"gwiazdy" będą mogły pokazać klasę a nie translatory bo tu będzie panował język międzynarodowy

Gość m casz
no i co szkoda ci?? zajmij sie moze sobą i swoja moralnoscią zyj i daj zyc innym

Gość Jukrainkaa
ktos wie gdzie beda stacjonowac holendrzy bo ja bym chetnie tam wyjechalas

19:32 [zgłoś do usunięcia] m casz no i co szkoda ci?? zajmij sie moze sobą i swoja moralnoscią zyj i daj zyc innym 19:33 [zgłoś do usunięcia] Jukrainkaa ktos wie gdzie beda stacjonowac holendrzy bo ja bym chetnie tam wyjechalas o czym wy teraz piszecie ?

Gość off er ma
co mówią nogi blondynki po wakacjach? nareszcie razem :classic_cool:

Gość Dennij.29
I super:D W koncu na jakis facetow bedzie mozna popatrzec i moze jakiegos wyrwac na chwile ;) A co tam, nie mozna? ;) Chowajcie sie paskudne pseudomeskie polaczki :D :D

Gość basckj
Dennij.29 --- popieram w koncu bedzie mozna na czymś oko zawiesic;]

Gość her__komendante
hmmm - jakaś cipa zabrała mi kolejny raz mego nicka co mówią nogi blondynki po wakacjach? nareszcie razem a co na to brunetki, szatynki , łyse, kolorowe? "mam tak samo jak ty"

Gość her__komendante
miastowe biurwy , małomiasteczkowe myszki czy wiejskie dziewczyny? które mają największe szanse na sukces?

dla mieszkańców wawy euro to jedynie korki, podwyższenie cen i pełno jakichś kiboli na ulicach :o zaiste, sama rozkosz :o dobry mecz lubię obejrzeć, ale w wygodnym fotelu i daleko od ścisku i bałaganu 🖐️

Gość her__komendante
żaba to może jakiś wypad w plener z kocykiem i laptopem? o dodatkach specjalnych nie musze pisać

Gość wschodniwiatr
Ja już od 2 lat uczę się intensywnie angielskiego i niemieckiego, Zamierzam wyrywać 3 Polki dziennie w czasie Euro.

Gość her__komendante
fiku mikuuu trenujesz już jezyk ciała przed Euro?

Gość her__komendante
wschodniwiatr ale twarzy i cery nie zmienisz niektóre polki idą też bez języka

"żaba to może jakiś wypad w plener z kocykiem i laptopem? o dodatkach specjalnych nie musze pisać" na pewno wszyscy dostaną urlopy na czas euro. tiaaa...

Gość her__komendante
fiku mikuuu ale mowa całego ciała też musi być dopracowana a nie tylko jęzor wywalony na widoki

Gość bnfdxfuhijokpl;
ano własnei Z HISZPANAMI PRZYNAJMNIEJ SIE DOGADAM :)

Gość wez pigułke durny człowieku
bo widzę tu jakieś zranione serce faceta :D trąci mi to jakimś brzydalem ,którego laska kopnęła w doopsko :)