Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyKolegaZpracy

mam 23 lata i zakochała się we mnie koleżanka z pracy 31 lat...mężatka.

Polecane posty

Mam 23 lata i zakochała się we mnie koleżanka z pracy (31) lat...mężatka. Tak przynajmniej myślę...bo pisze do mnie ,że nie może przestać o mnie myśleć..że jak mnie widzi to się stresuje i popada w panikę... Od kiedy zaczałem pracować w tej samej firmie co ona od razu zwróciłem na nią uwagę ...Jest prześliczna :))) No ale mężatka i ma dwójkę dzieci... Sam jestem teraz po ponad 2 letnim związku, który przed swoim końcem doczekał się narzeczeństwa,wspólnego mieszkania ..no ale nie wyszło.. CO MAM ROBIĆ ????!!!!!Czuję ,że coraz bardziej zaczyna mi zależeć na niej...i nie obchodzi mnie to ,że ma męża...Może jakby była z nim szczęśliwa nie doszłoby do tego całego uczucia między nami ?? Jestem załamany bo nie wiem co robic...kiedy wracam z pracy do domu albo kiedy mamy inne zmiany czuje ,że..za nią tęsknię...

no ona robi na innym dziale niż ja.ale ja mam takie stanowisko że jak mamy ta sama zmiane to czesto sie widzimy...

Gość hihihihihihih
Daj sobie spokój, zachowujecie się jak para rozkapryszonych bachorów. Macie swoje związki i pozostańcie w nich, nie rozwalaj niczyjego małżeństwa, pametaj że ona ma DZIECI!

hihihihihih jakbys czytal lub czytala uwaznie to wiedzialabys ze nie jestem w zadnym zwiazku tylko bylem...wiem ze ona ma dzieci.. lubie dzieci i nie przeszkadza mi to...ale jesli ona nie jest szczesliwa z nim to moze jej szczescie jest przy mnie ?sam nie wiem ...

Gość hihihihihihih
Jasne, babkę cipka zaczęła swędzieć, bo czas spędzany z mężem zrobił swoje, po prostu przyzwyczajenie, czyli coś, co ty i ona będziecie również czuli jeśli zdecydujecie się być razem. Namiętność nie trwa wiecznie, tak samo było na początku między nią a jej mężem, tak, dokładnie to samo co pomiędzy wami teraz. Tylko trzeba myśleć, nic nie trwa wiecznie, potem wy znudzicie się sobą, a biedne dzieci tej pani puszczalskiej będą tylko cierpiały z powodu rozbitej rodziny, bo matka chciała pozbykać się na boku.

Gość a co mi tam!
a może jej się z mężem nie układa i szuka odskoczni. Na Twoim miejscu nie pchałabym się w nic z tą kobietą, masz dopiero 23 lata, na pewno pojawi się w Twoim życiu ktoś wolny i bez zobowiązań

sygerujesz za zmyslilem ta historie czy co ?? ;>