Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokija.ja.x.34.ł.

Ja wysoki ona kruszynka.

Polecane posty

Gość wysokija.ja.x.34.ł.

Mam sprawe poradzcie mi + bo moja dziewczyna jest nizsza od mnie o 35cm. Mi to prawie nie przeszkadza, ale ludzie dziwnie nas postrzegaja podobnie jak niektorzy czlonkowie rodziny. ODRADZAJA mi takiego zwiazku. CO ROBIC? CZY to tak zle wyglada?

Gość Leticia909090
Nigdy nie oglądaj się na jakichś tam ludzi, jeśli kochasz swoją dziewczynę to problem nie istnieje, reszta swiata moze tylko zazdrościć, pozdrawiam ;)

Gość ona12
a co w tym złego?chyba gorzej by raziło gdybys ty był o tyle niższy

Gość lajla90
Głupota byłby kończyc zwiazek z powodu wzrostu, mój facet jest wyzszy ok 25 cm, waży ponad dwa razy tyle co ja i nikt na to nie zwraca uwagi, a nawet jeśli by tak bylo to nie ma po co oglądać sie na innych.

Haha a co ma wzrost do związku. No to odradzanie to już w ogóle jakaś głupota. Kiedyś miałam chłopaka z którym byłam równa (ok172), no może nawet był wyższy ode mnie o jakieś dwa trzy cm , a moja sąsiadka potrafiła mi wylecieć z hasłem "Wiesz on to za niski jest dla Ciebie". A tak w ogóle moja mama ma jakieś 1.68 a tata 1.97 i żadnego wpływu na związek to nie ma. Uwierz.

Gość Leticia909090
Co to znaczy, że raziłoby? Nikt nie ma prawa a przynajmniej nie powinien oceniać kogokolwiek po wzroście.

Gość wysokija.ja.x.34.ł.
jakos potrzebuje wsparcia i dlatego pytam,dzieki. odwrotnie jakby bylo to tak samo tylko odwrotnie.

Gość dsfdfdsdfsdfs
Mój ma 193, ja mam 160 i jakoś żyjemy :D Nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma

Gość 085452566
Znam parę-ona ma 156 cm a on 197 cm. Na początku wszyscy byli zdziwieni ale nikt nie mówił im żeby się rozstali. Teraz to już norma, są razem ok 2 lat i wszyscy już się przyzwyczaili. Są normalną parą i jest całkiem odwrotnie-pasują do siebie jak nie wiem... radzę nie zwracać na to uwagi. Twoja dziewczyna może zakładać 12 cm obcasy a i tak będzie wygladac świetnie. Ją zazdroszczę bo mój mąż jest wyższy odemnie tylko o 10 cm i o wysokich obcasach mogę pomarzyć:)

Gość dsfdfdsdfsdfs
No właśnie, ja nawet jak założę 13 cm obcasy to nadal jestem niższa ;)

Gość wysokija.ja.x.34.ł.
uwage na to zwaracja glownie starsze ciotki i sasiadki. Wkurza mnie to i jakos nie jest to mile.

Gość wysokija.ja.x.34.ł.
duzo jest takich par?

w tę stronę to przecież norma. to niscy panowie mają problem, kiedy ich dziewczyna jest wyższa, to się rzuca w oczy i z tego ludzie potrafią podle drwić. ale tak jak u Was? nic dziwnego, nic nowego, nic szokującego :) pozdrawiam i zazdroszczę Twojej dziewczynie ;) też bym chciała być niższa o 35 cm od faceta, ale on musiałby wtedy mieć 215 cm, a takich to chyba nawet w NBA za wielu nie ma :P

Gość OkoOko
Żebyście widzieli, jak mój ojcie (188) naprawdę perfidnie nabija się z faceta mojej siostry (175), który jest niższy od niej o 2 cm. Mówi, że nienawidzi "konusów" itp. Horror.

Gość wysokija.ja.x.34.ł.
Ja kiedys tez myslalem, ze bede z kobieta o max 20cm nizsza a tu niespodziewana niespodzianka. Oj ja tez znam pare osob ze facet jen nizszy ale jakos nie drwilem z nich.