Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra opiekuje sie dzieckiem

Moge wyjsc z malutkim dzieckiem do centrum handlowego?

Polecane posty

Gość pepa *
napisz, jak noc przespałyście jeśli prześpicie ;)

Gość odbilo Wam?!!
"......Mirabella.... no pewnie powinna byc toaleta oddzielna dla mam z dziecmi tam jet przewijak. Ostatecznie jak nie to pewnie w CH sa ławki wez pieluszke tetrową czy flanelowa rozłozysz, przewiniesz na ławce i wlozysz do wozka " Moze jeszcze w restauracji? To jest oblesne! Gowna maja byc w ubikacji, nie na lawkach, gdzie ludzie czasem z prowiantem siedza :( Tym bardziej ze jak dziecko sie przewija rto takie male czasem potrafi kogos osikac :( Oblecha i zezwierzecenie

musialam nakarmic malutka:) Tym razem chciala naprawde zjesc sobie i spi jak aniolek. Boje sie az wychodzic z pokoju jej by nic sie nie stalo wiec przenioslam sie tam z laptopem. Nie wiem czy przespie noc, ale ona juz spokojna spi ladnie takze pewnie za jakies 3 godzinki znow sie obudzi na jedzonko. kiedy sie przepaja taka herbatka? jakis czas po karmieniu czy jak?

Gość pepa *
na puszce mleka modyfikowanego masz podane porcje mleka na dobę dla 3- miesięcznego dziecka między karmieniami podawaj wodę i radzę Ci się przespać, o ile mała śpi a kolki ją nie męczą?

nikt nie pisal o restauracji. A jesc sie wlasnie powinno przy stole a nie tez na lawce:P Nie planuje siostrzenicy przewijac na lawce, ale gdyby zaszla taka potrzeba to wybacz ale wazniejsze jest chyba dla mnie dobro dziecka niz twoja zdegustowana mina. Tym bardziej, ze ja nawet jako niedoswiadczona w przewijaniu robie to strasznie szybko wiec watpie bys cos zauwazyla.

Gość pepa *
oczywiście te informacje na puszcze to tylko schemat, każde dziecko jest inne ale zawsze to jakiś wyznacznik ;)

kolek nie ma poki co. Na szczescie:) Dzieki za rade z tym dopijaniem, poszukam jutro u siostry herbatek, na pewno ma. Ja teraz nie zasne i tak, bo zazwyczaj pracuje do 24 wiec to dla mnie normalna jeszcze pora. A jak bede senna potem to odespie w dzien z mala, bo w koncu mam wolne z czego strasznie sie ciesze mimo tej przykrej sytuacji.

Gość pepa *
to spokojnej nocy życzę :)

co do karmienia to wszystko wiem:) bo czasem zostawalam z nia u siostry na jakis czas dlatego w karmieniu i przewijaniu juz sie doszkolilam wczesniej;)

pepa * dziekuje bardzo i wzajemnie:) a teraz zajme sie projektem by ochlonac:D

Gość kalina -
jeśli mała często pcha ręczki do buzi ?jeśli tak, to umyj jej czasem te rączki, jeśli całej jej nie kąpiesz

raczki przemylam dzis. To nasz pierwszy dzien dlatego jej nie wykapalam bo nie wiedzialam jak. Jutro z pewnoscia odwaze sie na kapanie i mam nadzieje, ze pojdzie wszystko dobrze.

Gość ......Mirabella....
Autorko daj znac jak sobie radzisz

Gość gość
czy z miesiecznym dzieckiem moge isc do centrum handlowego?