Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra opiekuje sie dzieckiem

Moge wyjsc z malutkim dzieckiem do centrum handlowego?

Polecane posty

jednak nie chciala jesc:) cos jej zlego sie chyba snilo, bo wciaz spi grzecznie. Ja to w ogole sie na dzieciach nie znam:D Juz chcialam leciec szykowac butle, a tu mala pokwekala tylko przez sen;)

Gość co za glupie pytania autorko
jednak nie chciala jesc:) cos jej zlego sie chyba snilo, bo wciaz spi grzecznie. Ja to w ogole sie na dzieciach nie znam:D Juz chcialam leciec szykowac butle, a tu mala pokwekala tylko przez sen;)

Gość nie zmieniłaś nicka trollu!
:D Wiedziałam, że ściema. :) Niby nic, a czułam w kościach :)

nie glupie pytania, bo nie znam sie na opiece nad dziecmi szczegolnie malutkimi! Nie kazdy wie co i jak od razu. Co do ojca dziecka to napisze ktorko i wyraznie: Nie Twoja sprawa:)

Gość ......Mirabella....
albo ktos skopiował jej wypowiedz zaden problem

Niektórzy są naprawdę PSYCHICZNI, to się nadajaje do diagnozy przez wybitnego specjalistę, autentycznie ;) Zakłada głupi temat, nawet nie kontrowersyjny, wrzuci pod innym nickiem jakąś krytykę, żeby coś się działo, siedzi i się tym jara. Niepojęte :)

jaka sciema? pisalam do tej co pisze o glupich pytaniach

.....Mirabella...., obawiam się, że jednak nie. Nie śmierdzi Ci to? Siostra nagle do szpitala (czyli chyba poważne?), a ta cała w skowronkach buciki będzie kupować i rozczulona wielce maleństwem dopytuje w szczegółach co i jak. A wiesz czy to nie jaki zboczek albo psychol? Różni tu już bywali, najbardziej dziwnymi rzeczami się podniecający. Szkoda Twojego czasu na rady.

Gość co za glupie pytania autorko
nie to, ze jesc nie chcialo ale moze chcialo bys na raczki wziela co ty niekumata taka? Jak sni cos zlego placze to wez na rece a nie cieszysz ryja ze dziecko nie chce jednak jesc:O A co do ojca dziecka to fakt mam to w dupie ale to dosc dziwne

Gość pepa *
najważniejsze by miała ciepło, sucho, była najedzona i wyprzytulana :) odpłaci Ci uśmiechem

Napisałaś swój post durna pało pod nickiem osoby, która niby Cię zaczepiła. Następnym razem pilnuj nicka, co Ci tam u góry w okieneczku zostaje ;)

Gość pepa *
a mama czy kuzynka, koleżanka nie mogą ci pomóc?

Kobiety, przecież to ściema jakiegoś świra, dajcie sobie spokój z radami :O

tak zabrali siostre do szpitala nagle i pisalam o tym. Mam ci moze jeszcze napisac dlaczego, na co choruje, co za operacja? Ja zbokiem? Wiesz co daruj sobie. Jestes taka sama jak ta co o ojca dziecka pytala i wlasnie zauwazylam ze skopiowala moja wypowiedz. Nie wiem w jakim celu nie interesuje mnie to. ja pytalam tylko o normalne rady a nie o niewiadomo co. jakbym sobie chciala zarty robic to uwierz wymyslilabym jakis kontrowersyjny temat

pisalam, ze mamy nie ma:( a kolezanki nie maja dzieci. Boze ludzie zwykly temat zalozylam by sie zapytac o kilka rad i zostalam wyzwana od zboczencow bo ktos zacytowal moja wypowiedz. No rece opadaja po prostu. Ale dziekuje i tak tym ktore mi pomogly:)

Gość ......Mirabella....
ja tam nie wiedze nic dziwnego w tym temacie. Siostra w szpitalu zdaza sie przykra sprawa. Kupuje buty to tez normlane skoro nie ma sportowych do biegania z wozkiem a same szpilki jak pisala. W szpilkach jednak nie jest wygodnie smigac z wozkiem. nic dziwnego tu nie widze.

Gadaj zdrowa. Ta pomyłka z nickiem to klasyk, często się zdarza trollom. Ale jak chcą czas tracić i pisać z tobą, to mnie nic do tego 🖐️

Gość ......Mirabella....
nie martw sie tutaj to norma. Zazwyczaj sie olewa takie teksty

Oczywiście, ....Mirabella...., pewnie nieraz na kretynkę wyszłaś odpisując prowokatorom ;)

Gość haha faktycznie to zboczone
pytac o to czy mozna dziecko do centrum habdlowego zabrac:D z pewnoscia to zboczeniec napisal trzepiac sobie przy odpowiedziach:D

"pytac o to czy mozna dziecko do centrum habdlowego zabrac z pewnoscia to zboczeniec napisal trzepiac sobie przy odpowiedziach" A zdziwiłabyś się, biedulko życia nie znająca ;) Spadam.

Gość pepa *
słuchaj, jedna sprawa Twoja siostra jest w szpitalu, powinnaś mieć książeczkę zdrowia dziecka na wszelki wypadek i numer do przychodni gdzie mała ma swojego pediatrę to tak na wszelki wypadek, czasem nawet ząbkowanie może niezle przerazić (np. wysoka gorączka)

Gość ......Mirabella....
przeciez mialas spieprzac to co tu robisz jeszcze wdając sie w dyskusje. Spierdalaj w podskokach

nie wiem o co chodzi tej osobie, ale wcale bym sie nie zdziwila jakby to byla ta co pisze ze mam glupie pytania. Rozumiem, ze na forum ludzie rozne glupie rzeczy pisza, ale taki temat akurat to raczej nie podchodzi pod nic kontrowersyjnego, bo chocby i sie chcialo to klotni tu sie wywolac nie da, chodzi tylko o rady. A przepraszam da sie jak ktos wlasnie zaczyna wypisywac takie rzeczy jak niektore osoby.

ja na czas opieki nad mala przenioslam sie do siostry mieszkania wiec wszystko mam;)

.....Mirabella...., oj mamuśka agresji dostała :D Normalka na tym forum, już uciekam, nie denerwuj się tak :D

Gość pepa *
a przepajasz ją wodą? lub herbatką?

nie nic wiecej jej nie dawalam dzis oprocz mleczka. A powinnam cos jeszcze?

Gość pepa *
jeśli dostaje tylko mleko modyfikowane, to powinnaś trochę przepajać najlepiej przegotowaną letnią wodą wiesz, czasem dziecko płacze bo chce pić, a dostaje porcję jedzenia...