Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobietąą

Czemu dla faceta, który mi się podoba jestem niewidzialna, a ci, którzy mnie nie

Polecane posty

Gość jestem kobietąą

interesują mnie, patrzą na mnie (choć to nic nie oznacza). Ale chciałabym, żeby choć raz na mnie spojrzał, choć raz...

Gość SamotnyLat27
Nie przejmuj się!! To standard! Przeżywam dokładnie to samo od 10lat .. spodoba mi się jakaś dziewczyna to ja jej się nie podobam i tak w kółko. A te którym ja się podobam są po prostu obleśne. Sztuka szukania partnera polega na godzeniu się, że nie każdemu spasujemy. Odpuść sobie tego faceta i szukaj dalej. To jedyna sensowna rada jaką mogę ci dać.

Gość jestem kobietąą
SamotnyLat27: Dziękuję za radę :) Naprawdę. Rzadko się zdarza, że faceci tutaj udzielają rad. Od 10 lat? Ja bym tyle nie wytrzymała. Mi się podoba on od jakichś 3 tygodni i już nie wytrzymuję ze świadomością, że jestem dla niego niewidzialna. Wiesz... ja i tak do niego pierwsza nie zagadam, ale chodzi mi o to, że chciałabym, żebym była dla niego widzialna. Czułabym się lepiej, moja samoocena chociaż troszkę by wzrosła.

Ja tak mam od 3 lat. Ja go kocham, jestem gotowa na wiele, a on ma mnie gdzieś. A ci, którzy się mną interesują do albo dzieciaki po 5-6 lat młodsze, albo totalni idioci.

Gość jestem kobietąą
Kajsja: Ale znacie się, tak? Ja np. tego "mojego" nie znam, a gdybym poznała, to może przestałby mi się podobać (bo jeżeli charakter miałby zjebany, to i z wyglądu by mi się przestał podobać). Może ja go sobie idealizuję.

Tak, znamy się. Nie angażuję się emocjonalnie tylko dlatego, że widziałam przystojnego faceta w tramwaju. Wyrosłam z tego w gimnazjum.