Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssstudentka25

Dlaczego faceci nie chcą się ze mną umawiać ??!!

Polecane posty

ech jelenia góra, góralka, wiesz kiedyś poznałem chyba najcudowniejsza kobiete na świecie, mieszkała w JG, ale po jakims czasi przeniosła się do Przesieki, wróciła do męża. Mimo to do nich od czasu do czsu jeżdziłem, karkonosze są cudowne, nie przepadam za górami, ale karkonosze... nawet na śnieżkę wszedłem, w sumie latem, ale dla mnie to był mega wyczyn :D Poderwij go, powiedz mu wszystko co czujesz... Nie zraź się, bo może dziwnie zareagować, część facetów potrzebuje troche czasu na przetrawienie, wiesz nie wszystko jest jak w serialu... Przy rynku w JG, tak po prawej stronie, była taka restauracja, nie pamietam jak to się nazywa, taki niby pieróg, ale pieczony i duuuży, a w środku różne frykasy, jest to tam jeszcze? pamietam, że jak się wchodziło, to były kraty normalnie jakby w więzieniu, ale ten pieróg był pyszny... Swego czsu byłem bliski kupienia domu w JG czy w okolicach, cudowne miasto i okololica. Jeżdzę na motocyklu i nigdy nie jechałem tak fajną drogą jak z JG/Szklarskiej do przejścia z CZ Masz super, że mieszkasz w tak fajnym miejscu!

Gość popopoddd
szkoda, ze nie jestes kolezanko z Gdanska, zaprosilbym Cie do kina.... mam 25 lat, nie mam z kim pojsc :))

Gość HotSexiBIondi^^
Może jesteś źle ubrana LOL

Gość ssstudentka25
HotSexiBIondi^^ chyba za długo utleniacz trzymałaś na włoskach dziewuszko :D wiesz, ja w przeciwieństwie do ciebie obracam sie w takim towarzystwie, gdzie jak kto jest ubrany jest najmniej istotną rzeczą bidulko. U mnie raczej zwraca się uwagę na to, co ma się w główce :)

Może nie jesteś tak ładna jak sądzisz? A może jesteś zbyt ładna i siejesz postrasz wokoło? Piszesz jednak, że przebywasz wśród ludzi, którzy nie wracają uwagi na wygląd, więc może w Twoim sposobie bycia jest coś, co nie zjednuje Ci ludzi? Czasem tak bywa. To mogą być sprawy, których nawet nie jesteś do końca świadoma.

Gość ssstudentka25
jeżeli chodzi o wygląd to nie mam sobie nic to zarzucenia :D I czytaj uważniej, mam znajomych, mam z kim gdzieś wyjść, więc chyba z tym zjednaniem sobie ludzi to Ty masz problemy :D Próbujesz po mnie pojechać, ale nie uda Ci się to :)

Gość powiem ci tak
faceci nie umawiaja sie zazwyczaj, bo a) ktos im sie nie podoba b) sa zbyt niesmiali c) ktos ich oniesmiela d) ktos wydaje sie zarozumialy e) nie nadaje sie na wspolnych falach

Gość powiem ci tak
poza tym mamy XXI przejmij inicjatywe!!! zapros go gdzies!!! na piwko czy kawke!!! Ja tak zrobilam i mam cudownego chlopaka :)

Gość gusiec
Z Twojego pytania wynika, że nigdy nie byłaś na randce zainicjowanej przez faceta. Prawda to?

Gość ssstudentka25
Przez bardzooo długi czas byłam w ddwóch związkach i na randki wówczas nie chodziłam :)

Gość gusiec
No czyli jednak ktoś kiedyś chciał się z Tobą umówić, nie jest źle. Nie chodziłaś na randki ze swoim facetem? A szkoda :) To całkiem fajne jest :)

Gość ssstudentka25
no co ty nie powiesz!

Gość Misiaell
faceci nie lubią wyniosłych królowych śniegu

Gość ssstudentka25
ja podobno sprawiam takie wrażenie wyniosłej w opini innych... mam trochę wredny charakterek, ale bez przesady... jak trzeba to jestem milutka :)

Gość virescens
ssstudentka25 a może Ty jesteś zodiakalny ssskorpion ???

Gość ssstudentka25
nie, nie jestem.

cześć studentko, ten pieróg to był kulebiak... z tego co wiem to w JG jest sporo fajnych facetów, a jak sie udasz do Wrocka to pewnie bedziesz przebierała :)

Gość ssstudentka25
czesc :) we wrocławiu nie ma fajnych facetów!

oj na facetach sie nie znam, ale duże miasto, wiec pewnie jest w czym przebierać

Gość ssstudentka25
większość życia spędziłam we Wrocławiu i tylko jeden mi się tam podoba! :)

no prosze Cię, to że sie podoba, nie znaczy, że warto... mnie zycie nauczyło tego, że nie wszystko złoto co sie świeci, kiedys unkałem kobiet, które mi sie nie podobały, ale sie okazywało, że te, które na początku nie były w moim typie stawały sie najcudowniejszymi kobietami na świecie, nie wiem co moge jeszcze napisać, zazdroszcze cudownego miejsca do zycia, spadł już snieg? Kotły się zabieliły?

Gość ssstudentka25
We wrocławiu nie ma śniegu jeszcze, a w jg nie byłam z 2 tyg, wiec nie mam pojęcia :)

Gość szalona łania
faceci to dziwne stworzenia

Wiesz mi ja bym bardzo chciał, ale brakuje mi wzrostu, odwagi, nie mam podejścia do kobiet i boję się kosza.

Gość szalona łania
Grzesław kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana!!! :D :D