Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzeniątko999

SKOMPROMITOWAŁAM SIĘ PRZY EX-CHŁOPAKU I JEGO NOWEJ DZIEWCZYNIE...

Polecane posty

Gość umarlam hahahahaha
i na jagody i grzyby z nowym mozesz chodzic:D jestes super!! Napewno duzo stracil ten palant rozstajac sie z Toba!!! :)

Gość marzeniątko999
. powiedziałam to babci to zaczęła krzyczeć, że dawno mi miała te PORTKI wyrzucić ! :) matko, dziewczyny to taki dres polarowy z lidla, jasnobłękitny z cyferką ... normalnie żal mi samej siebie... :)

Gość umarlam hahahahaha
hahahahaha no daj spokoj, nie zadreczaj sie juz tak :) jestem pewna, ze on poczul sentyment jak Cie zobaczyl, 4 lata to w koncu nie miesiac. Przeciez on zna Cie od podszewki, wie jak wygladasz w roznych sytuacjach :) nie przezywaj tylko wcinaj te batoniki :D smaka mi narobilas :)

Gość ssstudentka25
i czym Ty się dziewczyno przejmujesz?! Naprawdę szkoda nerwów :)

pewnie ze tak, zna Cie i wie jak wygladasz rano po przebudzeniu itd. pewnie sobie pomyslal kurde ja tu czekam 2 godziny az mi sie laska wyszykuje a moglbym te 2 godz z byla spozytkowac innaczej bo sie tak dluogo nie szykowala ;)

Gość marzeniątko999
nie, nie...dziewczyny... on to jest z tych, którzy lubia wyzywające laski... jak z nim byłam często dostawałam prezent w postaci bluzki z dużym dekoltem , wielkich kolczyków czy czerwonej pomadki... a ja jestem raczej skromna dziewczyna:))) i lubie sie ubrać "seksi",ale np. w obcisłe rurki, spzilki... nie koniecznie w krótką spódniczke i smokey yes..ale nigdy nie chciałam się zmieniac dla chłopaka... za to ta jego aktualna- lateksowe legginsy, szpileczki, kurteczka króciutka, czerwone tipsy..ale zgraba jest, to sobie może pozwolić;))) w każdym razie było minęłooo... ale i tak jestem zła o to, że mój polarek ujrzał światło dzienne... ps. wspominałam już o tym, że był poplamiony musztardą?:)

Gość HellsKitchen
ale masz cechę, którą ona niekoniecznie posiada - dystans do siebie, potrafisz być autoironiczna - duży plus!

Gość marzeniątko999
ale wy jesteście kochane;* jak psychoterapeutki:)

nie no, poważnie - będziesz się przejmować typem, który cię rzucił dla jakiejś lali? nie mówię, że wygląd zewnętrzny nie jest ważny, bo jest! ale na pewno spotkasz kogoś dojrzalszego, kto doceni twoją osobowość, bo mam wrażenie, że fajna z ciebie panna i tyle (;

Gość hahahahahhaha ale sie
uśmiałam

Gość malinka98
hahaha

Gość gość
Ja na ich miejscu bym pomyślała, że straciłaś chęć do życia i jesteś w ciężkiej depresji, że w takim stanie z domu do ludzi wychodzisz, serio