Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Prezent na mikolajki= zobowiazanie?

Polecane posty

Witam. chcialabym dac swojemu przyjacielowi jaksi drobny upominek typu jakies slodycze na mikolajki. Tylko pytanei czy powinnam? Bo nie chce by bylo to zobowiazujace albo co gorsze by on to tak odebral? Pomyslalam ze to po prostu taki mily gest i juz :)

No ja wiem ze slodycze nei sa zobowiazujace same w sobie ale boje sie ze on moze to roznie odebrac. A co do tego czy trzyammy sie za rece- owszem, czasem tez mnie przytuli. :) Ale to raczej przyjacielskie gesty

Ja z koleżanką dajemy sobie prezenty urodzinowe, już długa tradycja. Tak wyszło, że ona mi coś najpierw dała, a ja żeby się zrewanżować dałem jej coś na urodziny i tak poszło.

Ja bym chciał dostać cukierki ;p nie krępuj się ;] na pewno się ucieszy

Hmmm nie chce by poczul sie zobowiazany mi cos daac a tymbardziej by poczul ze taki gest moze oznaczac cos wiecej z mojej strony- tymbardziej e kiedys dawno temu po zakrapianym wieczorze pocalowalismy sie i dlatego pytam czy to nie bedzie dziwna sytuacja?

ohh po co? Bo pijani bylismy dzis sie z tego smiejemy to bylo dawno temu. Moze to mialo nas sprawdzic czy jest ta chemia meidzy nami czy tylko przyjazn ja obstawiam przyjazn i juz. Ackzolwiek po takiej sytuacji zastanawiam sie czy on tgo zle nei odbierze

ojej no kobieta jestem a kobiety takei sa ze dziela wlos na dwoje i utrudniaja sobie zycie zastanawiajac sie nad takimi o to wlasnei glupotami przy tym robiac sobie metlik w glowie :)

To ja wiem, ale w tym temacie spotkałaś się z dwoma różnymi stanowiskami, więcej nie będzie. Teraz wszystko zależy od Ciebie